BROJNE PONUDE

Potražnja za sezonskim radnicima nikad veća, a mi smo izdvojili nekoliko atraktivnih poslovnih prilika

09.06.2022 u 15:57

Bionic
Reading

Ponuda poslova zaista je šarolika, a portal MojPosao izdvojio je neke od pozicija koje nude velike tvrtke

Kroz dosadašnjih preko 20 godina uspješnog poslovanja, tvrtka ROTERM se specijalizirala za pružanje cjelokupnih tehničkih savjetodavnih usluga u investicijskom procesu, pozicioniravši se pritom kao odličan poslodavac. U to se možeš uvjeriti ako se do kraja mjeseca prijaviš na oglas za radno mjesto: Suradnik u projektiranju strojarskih instalacija (m/ž). Nude iznadprosječna primanja, financijske bonuse za uspješnu realizaciju projekata, stimulativnu radnu okolinu i mogućnost kontinuiranog usavršavanja i napredovanja.

Voliš raditi u ugodnom i podržavajućem timu? Želiš se educirati i usvajati nova znanja? Zdravlje ti je važno? Privlače te dodatne prigodne nagrade? I za kraj, voliš sladoled? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat/kinja za tvrtku Ledo, najvećeg domaćeg proizvođača sladoleda. Trenutno zapošljavaju na pozicijama: Komisioner na WMS skladištu (m/ž) i Dostavljač u prodaji (m/ž). Javi im se čim prije i postani dijelom 'najslađeg tima'!

Vulkal d.o.o., vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za osobna, kombi i laka teretna vozila, zapošljava na pozicijama: Savjetnik u prodaji autoguma i servisa automobila (m/ž), Automehaničara/Vulkanizera (m/ž) i Vulkanizera (m/ž). Novim kolegama nude dinamično radno okruženje, profesionalno usavršavanje, stalan posao i motivacijski program. Ako su te zainteresirali, javi im se do 12. lipnja.

Građevinska tvrtka TBG Beton traži Vozača mješalice za beton (m/ž). Opis posla, između ostalog, podrazumijeva upravljanje kamionom za prijevoz betona, svakodnevno obavljanje svih potrebnih radnji tekućeg održavanja i čišćenja vozila (podmazivanje, pranje itd.) te obavljanje poslova redovnog servisiranja vozila. Prednost pri zapošljavanju imaju pouzdane, odgovorne i pedantne osobe te kandidati s prethodnim radnim iskustvom na istim ili sličnim poslovima. Javi im se do 17. lipnja.

Restoran 360 iz Dubrovnika traga za osobama koje će osnažiti njihov tim vrhunskih profesionalaca. Preciznije, zapošljavaju na pozicijama: Kuhar (m/ž) i Sommelier (m/ž). Njiihova ponuda uključuje osiguran smještaj o trošku poslodavca, radni odnos na određeno vrijeme s mogućnošću produljenja, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju te napredovanje kroz različite oblike profesionalnog i osobnog usavršavanja. Svoj životopis im pošalji do 27. lipnja.