SASTANAK U ROVINJU

Pošta, Croatia osiguranje i HPB kreću u strateške projekte

28.10.2014 u 08:55

Bionic
Reading

Krajem prošlog tjedna, u Rovinju su se sastali predsjednici uprava triju partnerskih kompanija: Alen Premužak iz Hrvatske pošte, Sanel Volarić iz Croatia osiguranja i Tomislav Vuić iz Hrvatske poštanske banke, priopćeno je iz HPB-a

Susret Premužaka, Volarića i Vuića organizirao je HPB u sklopu kolegija na kojem je menadžment banke razgovarao o tržišnoj poziciji i razvoju institucije.

'HPB s Poštom kao i s Croatia osiguranjem realizira značajne partnerske projekte koje u kratkom roku planira proširiti novim oblicima suradnje, ponudom novih financijskih proizvoda i kvalitetnijih servisa za građane. Među temama sastanka su strateško partnerstvo HPB-a i CO-a u bankoosiguranju te širenje suradnje Banke i Pošte boljim korištenjem mreže 1.000 poštanskih ureda', kažu u HPB-u.

Navode i kako je kanal bankarskog osiguranja jedan je od najperspektivnijih u prodaji osiguranja i CO će i dalje ulagati u njegov razvoj. 'HPB-ova poslovna mreža u tom smislu predstavlja značajan potencijal što znači da postoji obostrani interes za unapređenje zajedničkih poslova i projekata Banke i Croatia osiguranja', ističu.

'Hrvatska pošta je najveći i za sada djelomično iskorišten potencijal HPB-a. Dvije institucije koje su strateški i vlasnički povezane pripremaju uvođenje novih financijskih proizvoda u poštanske urede čime će povećati vlastitu konkurentnost i osvojiti nove klijente', navode te su poručili kako će ovoga tjedna informirat javnost o budućim pravcima suradnje.