mojposao

Poslovne prilike nadohvat ruke! Zapošljavaju Sport Vision, Delta papir i Rimac Automobili

25.10.2019 u 10:12

Bionic
Reading

MojPosao, vodeći regionalni portal za zapošljavanje, i ovaj tjedan donosi atraktivne natječaje za slobodna radna mjesta

Tvrtka Viktoria Ambulanter Pflegedienst, koja od 2000. godine posluje u zdravstvenom sektoru, poziva sve osobe zainteresirane za rad u inozemstvu, konkretnije Njemačkoj, da se prijave na oglas za radno mjesto: Njegovatelj (m/ž). Novom zaposleniku nude osiguran smještaj, službeni automobil i plaću od 2200 eura pa naviše. Oglas ostaje aktivan do 9. studenog.

Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeće njihovih stručnjaka, omogućilo je Pan-peku vodeću poziciju na tržištu pekarskih i slastičarskih proizvoda. Ako želite raditi u dinamičnoj sredini u kojoj se cijeni pošteni rad i predanost poslu, prijavite se na neki od aktualnih oglasa: Prodavač (m/ž), Slastičar (m/ž), Pekar (m/ž), Električar (m/ž) i Pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž). Prijavite se do 31. listopada.

Tvrtka Sport Vision je u potrazi za odgovornim, motiviranim, ambicioznim ljudima sa izraženim komunikacijskim sposobnostima koji će se idealno uklopiti u njihov tim na poziciji: Prodavač (m/ž). Pridružite im se i postanite dio međunarodnog tima ljudi koji na tržište prvi donose nove sportske kolekcije i stvara nove trendove. Vaš životopis im pošaljite do 28. listopada.

Delt papir d.o.o., tvrtka je u privatnom vlasništvu, osnovana 2003. godine te danas broji 80 zaposlenika i bilježi konstantan rast prihoda i broja zaposlenih. Zbog povećanja opsega posla tvrtka zapošljava na poziciji: Specijalist za marketinške komunikacije (m/ž). Uz kreiranje i provođenje marketinških aktivnosti, opis posla uključuje vođenje korporativnog PR-a i održavanje tvrtkinih društvenih stranica i profila. Vremena za prijavu na oglas imate do 2. studenog.

Inovativnim radom i praćenjem svjetskih trendova, tvrtka Rimac Automobili se kroz proteklih desetak godina prometnula u jednu od vodećih tehnoloških kompanija u Hrvatskoj i regiji. Kompanija je oduvijek težila tome da njihovi djelatnici na poslu pronalaze smisao i svrhu te da svoje kolege smatraju dijelom obitelji. Svoju obitelj sada žele povećati za jednog novog člana i to na poziciji Inženjer strojarstva (m/ž). Rok za prijavu na njihov oglas ističe 17. studenog.

Niste pronašli nešto za sebe? Ne brinite, jer cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možete pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu