ecx.io

Pod novim brendom IBM iX planiraju širenje i dodatna zapošljavanja

29.04.2022 u 12:43

Bionic
Reading

Digitalna agencija ecx.io, koja u Hrvatskoj tijekom posljednjih pet godina bilježi nevjerojatnu stopu rasta od čak 750 posto, a urede ima u Zagrebu i Varaždinu, nakon višegodišnjeg uspješnog poslovanja svoj rad nastavlja pod brendom IBM iX Hrvatska

'Ostvarili smo veliku stopu rasta u Hrvatskoj i nastavljamo taj trend. Službenim preimenovanjem naši će se zaposlenici sada predstavljati kao članovi obitelji IBM iX, jednog od najvećih svjetskih pružatelja usluga digitalnog iskustva. Što zasigurno ima veliki utjecaj i na motivaciju. Osim toga, na ovaj način stvoreni su uvjeti koji promiču osjećaj jedinstva, a naši partneri i klijenti imaju velike koristi od toga', kaže Mario Horvat, izvršni direktor IBM-a iX Hrvatska.

Nastavno na najnovije promjene i planove za budućnost, IBM iX Hrvatska želi zaposliti još visokoobrazovanih stručnjaka, te otvaranjem novog ureda dodatno širiti poslovanje u Hrvatskoj.

'Na temelju sjajne suradnje s vrhunskim sveučilištima u Hrvatskoj, uspjeli smo zaposliti mnoge mlade stručnjake i talentirane programere. Mnogi naši zaposlenici su s nama od samog početka i sada vode međunarodne timove profesionalaca. Neprestano smo u potrazi za novim talentima i još uvijek imamo mnogo slobodnih radnih mjesta. Nikada nismo prestali zapošljavati, rasti i uvoditi nove talente tijekom posljednjih sedam godina', rekao je Horvat.

Poslovna priča ove agencije ogleda se u snažnom rastu od akvizicije, za što su svakako zaslužne nove tehnologije, znanja i resursi koje im pruža IBM i iskusno vodstvo.

'Postavljamo veliki naglasak na našu agencijsku kulturu i distribuirani način rada u multikulturalnoj sredini. Kada su naši sljedeći koraci u pitanju, oni će biti još snažniji, temeljeni na našem iskustvu i kvaliteti. Ono što svakako želim istaknuti je činjenica da će nam, kao i do sada, naši zaposlenici i njihov profesionalni razvoj i zadovoljstvo biti na prvom mjestu', ističe Moreno Grgurić, izvršni direktor za digitalne platforme u IBM-u iX Hrvatska.