u zagrebu

Pevec kupio nekretnine vrijedne 83 milijuna kuna

11.04.2019 u 10:41

Bionic
Reading

Trgovački lanac Pevec postao je vlasnik nekretnina u ukupnoj vrijednosti od 83 milijuna kuna na području grada Zagreba. Riječ je o poslovnim prostorima i zemljištu na Jankomiru, ukupne površine 111.322 četvornih metara, na kojemu se već nalaze prodajni centar Pevec i trgovački centar Solidum, priopćili su iz Peveca

'Iznimno sam ponosan što smo postali vlasnici nekretnina u kojima se nalazi prodajni centar Pevec na Jankomiru. Ovo je ujedno naš najveći i najistaknutiji centar koji se odlikuje najširim prodajnim asortimanom od svih naših centara te našim kupcima pruža mjesto ugodne i povoljne kupnje.

Nastavak je ovo uspješnog poslovanja koje se odražava upravo kroz ulaganja u postojeće i otvaranje novih prodajnih centara. Kupovinom prodajnog centra na Jankomiru, postali smo vlasnici jedanaestog od ukupno dvadeset i šest prodajnih centara u Hrvatskoj. Upravo ovakav planski razvoj, koji potičemo otkad smo preuzeli odgovornost za tvrtku, osnažuje našu poziciju kao lidera na domaćem tržištu', izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

  • +10
Prodajni centar Pevec Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL

Prošle godine tvrtka Pevec sklopila je ugovor o kupoprodaji s tvrtkom OTP Aventin i tako postala vlasnikom nekretnine u industrijskoj zoni Bakar Kukuljanovo u kojoj također ima svoj prodajni centar, dok je ranije ove godine tvrtka sklopila ugovor o kupoprodaji zemljišta u Vinkovcima gdje planira izgradnju novog prodajnog centra kojim će otvoriti 50 novih radnih mjesta.