moj posao

Ovo su najnovija i najtraktivnija nova radna mjesta

30.08.2019 u 11:12

Bionic
Reading

Portal Moj posao donosi niz novih atraktivnih radnih mjesta. Zapošljavaju brojne tvrtke pa provjerite ima li nešto baš za vas

Connecto Mare d.o.o. specijalizirano za organizaciju privatnih transfera za grupe svih veličina. U potrazi su za pozitivnom i motiviranom osobom koja želi biti dio jedinstvenog tima: Edukator u turizmu. Kao dio tima biti ćeš adekvatno nagrađen za uloženi trud, raditi ćeš u dinamičnom poslovnom okruženju i stjecati međunarodno iskustvo. Tvoji glavni zadaci će biti: držanje tečaja njemačkog jezika i konverzacijski tečaj, držanje priprema za polaganje certifikata i suradnja s državnim institucijama. Mjesto rada je Split, a rok prijave je 1. rujan.

INCLUDE je vodeći svjetski proizvođač solarnih klupa. Njihov tim od 40 izvrsnih stručnjaka radi na razvoju proizvoda koji mijenjaju budućnost javnih prostora. Kako bi zadovoljili sve veće proizvodne kapacitete traže Djelatnike u proizvodnji koji će raditi na procesu pripreme pojedinih elemenata proizvoda kao i na sastavljanju samoga proizvoda. Posjeduješ li visoki stupanj odgovornosti i organiziranosti, minimalno srednju stručnu spremu (tehnički smjerovi: mehatronika, elektronika, elektrotehnika, računarstvo), iznimnu preciznost u radu i urednost, B kategoriju, poznavanje MS Office aplikacija te osnovno znanje engleskog jezika, prijavi se za rad u Solinu. Prijave se zaprimaju do 3. rujna.

Sport Vision najbolja trgovina sportske obuće, odjeće i opreme. Sport Vision je u više od 5 godina rada postao prepoznatljivo mjesto kupovine po povoljnim cijenama za sve sportaše i one koji se tako osjećaju. Tim u Zagrebu žele obogatiti sa djelatnikom na poziciji: Marketing Manager. Nude: ugovor o radu na neodređeno vrijeme, rad u dinamičnom i stimulativnom radnom okruženju, suradnju s agencijama i stručnjacima u području marketinga iz cijele Hrvatske te mogućnost stalnog stručnog usavršavanja i napredovanja u poslu u Hrvatskoj, Europi i svijetu. Ostvari dodatno popust za zaposlenike, free upad na edukativne konferencije, pozive na medijske evente, a ostale pogodnosti i uvjete pogledaj na linku. Prijavi se na oglas do 3. rujna i pridruži se ekipi.

ALTERA ESCA d.o.o. je brzorastuća tvrtka u ugostiteljstvu. Pozivaju sve zainteresirane da se prijave na oglas za posao: Restaurant and Hostel Manager. Posjeduješ li najmanje pet godina iskustva u vođenju (upravljanju) restoranom s najmanje dvije godine iskustva u vođenju tima, težiš izvrsnosti u svom radu i posjeduješ znanje engleskog jezika u govoru, prijavi se za rad u Zagrebu. Rok prijave je 5. rujan, a detalje oglasa pogledaj na linku.

HELLA tehnika zaštite od sunca d.o.o. je jedan od najvećih proizvođača tehničkih proizvoda za zaštitu od sunca u Europi, matična tvrtka se nalazi u Abfaltersbachu (Istočnom Tirolu ) s više od 1.350 zaposlenika u mnogim europskim zemljama. Rade na najvišoj razini kvalitete, s inovativnim tehnologijama i suvremenim zahtjevima. Traže djelatnika za rad na montaži tehničkih proizvoda za zaštitu od sunca: Monter. Nude dugoročno zapošljavanje u uspješnom i rastućem društvu, dodatnu edukaciju, ugodnu radnu atmosferu i mogućnost dodatnog usavršavanja. Rok za prijavu je 9. rujan.