DOBRA PRILIKA

Obrtnik ste? Trebali biste baciti oko na projekt Artifex

08.03.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Raiffeisenbank Austria (RBA) i Raiffeisen Leasing (RL) potpisali su Sporazum o suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb na projektu Artifex. Radi se o programu koji je inicijalno pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi svojim članovima olakšala poslovanje kroz razne pogodnosti kod partnera koji su pristupili programu

Potpisivanjem Sporazuma o suradnji, Raiffeisen nudi korisnicima programa povoljniju, odnosno nižu naknadu za odobrenje kredita s rokom otplate do 36 mjeseci te popust na iznos redovne naknade za korištenje poduzetničkoga paketa FlexiBIZ.

Kao potpisnik Sporazuma, Raiffeisen Leasing putem Artifexa nudi posebne uvjete jednokratnih troškova obrade za vrijednost objekata leasinga do 200.000 eura, posebne uvjete kasko osiguranja za vozila do 400.000 kuna bez PDV-a te posebne uvjete osiguranja opreme s gratis uslugom brokera Raiffeisen Bonus.

Na okupljanju Sporazum su potpisali Toni Jurčić (Izvršni direktor gospodarstva i poduzetništva u Regijama – RBA) i Nikola Karin (Izvršni direktor financijskih proizvoda – RBA), Krešimir Perić (predsjednik Uprave) i Miljenko Tumpa (član Uprave) iz Raiffeisen Leasinga te Mirza Šubić iz Obrtničke komore Zagreb. Približno 4.500 obrtnika uključeno je u projekt Zajedničke nabave komore – Artifex.

Pogodnosti programa Artifex trenutačno mogu koristiti članovi Obrtničke komore Zagreb koji uredno podmiruju komorski doprinos i dobrovoljni članovi koji spadaju pod Grad Zagreb i Zagrebačku županiju (j.d.o.o., d.o.o. i OPG). Uključenje u Projekt Artifex besplatno je, a članovi trebaju samo ispuniti prijavnicu.