T-MOBILE PRIPOJEN HT-u

Objedinjeno fiksno i mobilno poslovanja HT-a

04.01.2010 u 09:57

Bionic
Reading

Krajem prošle godine završen je proces objedinjavanja fiksnog i mobilnog poslovanja T-HT-a u sklopu kojega je T-Mobile pripojen HT-u. Provedena reorganizacija omogućuje efikasnije upravljanje T-HT-ovim fiksnim i mobilnim poslovanjem

Na temelju Ugovora o pripajanju koji su društva HT - Hrvatske telekomunikacije d.d. (HT d.d.) i društvo T-Mobile Hrvatska d.o.o. sklopila dana 29. listopada 2009. i odluke Skupštine pripojenog društva kojim je pripajanje odobreno, dana 31. prosinca 2009. godine izvršen je upis pripajanja u sudskom registru Trgovačkog suda u Zagrebu

Upisom pripajanja u sudski registar, pripojeno društvo T-Mobile Hrvatska d.o.o. je prestalo postojati. Društvo preuzimatelj HT d.d. postalo je sveopći pravni slijednik pripojenog društva te je time stupilo u sve pravne odnose pripojenog društva.

U procesu pripajanja usklađeno je poslovanje T-Coma i T-Mobilea kroz reorganizaciju prodaje, marketinga i korisničkih službi sukladno korisničkoj segmentaciji, odnosno prema rezidencijalnim i poslovnim korisnicima. Menadžerski timovi također su reorganizirani u cilju unapređivanja efikasnosti te kako bi reflektirali novu poslovnu strukturu.

Provedena reorganizacija dio je T-HT-ovog kontinuiranog opredjeljenja da unapređenjem usluga i poslovnom efikasnošću zadrži vodeću poziciju na tržištu. Krajnji je cilj korisnicima pružiti integriraniji pristup uslugama, korisničkoj službi te inovativnim proizvodima i marketinškim promocijama.