GENERAL ČERMAK

'Novac dajem sportašima jer su najbolji promicatelji Hrvatske u svijetu'

09.03.2015 u 15:47

Bionic
Reading

Tvrtka Crodux derivati postala je novi sponzor Hrvatskog olimpijskog odbora. Ugovor o sponzorstvu na svečanosti u Zagrebu potpisali su Josip Čop, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) i Draga Antić, direktor Crodux derivata. Potpisivanju ugovora su nazočili i predsjednik HOO-a Zlatko Mateša i Ivan Čermak u ime Crodux derivata, navodi se u priopćenju tvrtke Crodux

'Iznimno nam je drago da se Crodux kao vodeća hrvatska kompanija na tržištu naftnih derivata pridružio našoj olimpijskoj sponzorskoj obitelji. Promocija sporta, poticanje na bavljenje sportom i skrb o širenju olimpijskih vrijednosti i načela jedna je od ključnih zadaća Hrvatskog olimpijskog odbora, a u toj zadaći uspješne hrvatske tvrtke također igraju važnu ulogu', rekao je predsjednik HOO-a Zlatko Mateša

Svečanosti potpisivanja sponzorskog ugovora prisustvovali su i neki od najuspješnijih hrvatskih sportaša, kojima su tom prigodom uručene Crodux-HOO kartice. Kako se navodii u priopćenju, među njima su i Sandra Perković, svjetska prvakinja i olimpijska pobjednica u bacanju diska, Martina Zubčić, osvajačica brončane olimpijske medalje u taekwondou, Valent i Martin Sinković, svjetski prvaci i svjetski rekorderi u veslačkom dvojcu, te njihovi kolege iz srebrnog olimpijskog četverca David Šain i Damir Martin.

„Sportaši su najbolji promicatelji Hrvatske u svijetu, jer svojim rezultatima svjedoče da je Hrvatska zemlja sposobnih i uspješnih ljudi. To je ono čemu trebamo težiti u svim područjima života, pa tako i u poduzetništvu. Crodux je ponosan što dio svog poslovnog uspjeha može podijeliti sa sportašima i tako dati svoj doprinos budućim uspjesima hrvatskog sporta“, istaknuo je Ivan Čermak.

Kao sponzor hrvatskih olimpijaca, Crodux je osigurao posebne uvjete za korištenje usluga na svojim benzinskim postajama za oko 2700 sportaša. Svi će oni dobiti posebne Crodux-HOO kartice koje će im omogućiti kupnju goriva po nižim cijenama.