KORPORATIVNA FILANTROPIJA

Natječaj za nagradu tvrtkama donatorima

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.04.2010 16:27
  • Objavljeno 28.04.2010 u 16:27
donacije

donacije

Izvor: Promo fotografije / Autor: Donacije.info

Udruga Donacije.info od 28. travnja do 14. svibnja 2010. godine zaprimat će prijave za natječaj za korporativnu filantropiju, i to u dvije kategorije - za najbolju pojedinačnu korporativnu donaciju u 2009. te za najbolji program korporativnog doniranja u 2009.

Program korporativnog doniranja predstavlja osmišljen i strukturiran program doniranja tvrtke koji se provodi jednom ili više puta godišnje i predstavlja stalan aktivan angažman tvrtke u zajednici. Pojedinačna korporativna donacija odnosi se na donacije tvrtke koje nisu dio strukturiranog i osmišljenog programa doniranja, a na značajan način doprinijele su razvoju zajednice.

'Kao i dosada, ovim projektom ističemo tvrtke koje su doprinijele razvoju filantropije u Hrvatskoj te dodatno osvještavamo vrijednost i važnost filantropije u društvu i u trenutku u kojem se nalazimo', naglasio je glavni tajnik Udruge Nenad Bakić.

Tvrtke se za nagrade mogu prijaviti samostalno ili ih mogu nominirati udruge – primaoci njihovih donacija. Nije važan donirani iznos, već učinak, efikasnost i održivost donacije.

O nagrađenim kompanijama odlučivat će evaluacijski odbor, koji čine renomirani stručnjaci i predstavnici relevantnih institucija u Hrvatskoj: Gojko Bežovan (CERANEO), Boris Hajoš (Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva), Igor Vidačak (Ured za udruge Vlade RH), Gojko Drljača (Večernji list), Mirjana Matešić (HR PSOR), Mislav Ante Omazić (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu), Nenad Bakić (tajnik Donacije.info) i Rujana Čimbur Bakić (predsjednica Donacije.info). Svečana dodjela nagrada održat će se 8. lipnja 2010.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi