Marriott International

Najveći hotelski lanac otvara luksuzni resort na Cresu vrijedan 15 milijuna eura

08.09.2023 u 11:56

Bionic
Reading

Hrvatska će početkom ljeta 2024. godine i službeno dobiti prvi hotel na nekom od jadranskih otoka iz najprestižnijeg svjetskog hotelskog lanca Marriott International

Riječ je o investiciji vrijednoj 15 milijuna eura i brendu Autograph Collection, kategoriziranom s pet zvjezdica, a koji će otvoriti na otoku Cresu. Inače, Autograph Collection u portfelju ima 280 hotela u 50 zemalja svijeta na najatraktivnijim lokacijama.

  • +4
Marriott International Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Autograph Collection by Marriot

'U tom smislu Autograph Collection by Marriott okuplja budući tim od minimalno 75 radnika i ima otvorene sve pozicije za rad u hotelu čija tajna leži u individualnost, impresivnom dizajnu i snažnoj gostoljubivosti', ističe se u priopćenju.

Investitor hotela je tvrtka Valdarke d.o.o., a njezin prvi čovjek je Nikola Avram, Cresanin s više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u hotelijerstvu i menadžmentu turističkih kompanija.

Također, Avram je osnivač i regionalne tvrtke Alpha Hotel Management koja je licencirana od strane Marriott Internationala za razvoj brenda na jugoistoku Europe.