centar cvjetni

Najskuplji stan u Hrvatskoj se prodaje za osam milijuna eura, evo čiji je

19.04.2023 u 15:19

Bionic
Reading

Nalazi se u strogom centru Zagreba, dvoetažni je, ima vlastiti lift i luksuzno je uređen - Prodaje se najskuplji stan u Hrvatskoj, a u vlasništvu je tvrtke sina Tomislava Horvatinčića

U oglasniku agencije za nekretnine Eurovilla svanuo je, kako navode, najluksuzniji stan u Zagrebu, koji se prodaje za osam milijuna eura. Stan je u vlasništvu tvrtke sina Tomislava Horvatinčića, Krešimira Horvatinčića. Kako su iz agencije Eurovilla rekli za 24 sata, stan je u vlasništvu tvrtke Hoto Zrinjevac, a u njemu trenutačno nitko ne živi.

Riječ je o dvoetažnom stanu u kompleksu Centar Cvjetni u strogom centru Zagreba, a prostire se na 320 kvadrata zatvorene neto površine, dok mu je terasa velika 160 kvadratnih metara – ukupno ima 440 kvadrata stambene površine.

Iako je stan tek prekjučer pušten u prodaju, već ima zainteresiranih, a potencijalni kupci su se najavili i za obilazak stana. Stan ima i dvoranu za fitness, vlastiti lift koji ga izravno vodi do garaže, svoj vrt, a opremljen je dizajnerskim namještajem.

Cijeli oglas možete pogledati ovdje.