COMBIS 5+ o poslovanju u oblaku

Na koji način je najbolje iskoristiti prednosti as a service modela saznajte na COMBIS 5+

01.03.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Od oblaka u poslovanju očekuje se utjecaj na tri područja – kao prvo to je utjecaj na uštede u investicijama, zatim evoluciju u načinu na koji IT podržava poslovanje tvrtke te inovacije u kreiranju poslovnih rješenja koje tvrtkama osiguravaju prednost na tržištu. Ključno je identificirati kakav će učinak u tom smislu imati pojedine usluge iz oblaka i na koji način najbolje iskoristiti prednosti as a service modela - koristi koliko ti treba, kad ti treba i plati samo ono što koristiš

Poslovanje u oblaku je široka tema zbog čega je IT kompanija COMBIS nedavno pokrenula web portal namijenjen ponudi, ali i edukaciji o oblaku za poslovne korisnike. Na cloud.combis.hr stranici možete čitati blogove njihovih stručnjaka, a trenutačno je aktualno i COMBIS 5+ događanje koje ova tvrtka organizira petu godinu zaredom u suradnji s Microsoftom.

Cilj COMBIS 5+ događanja je prikazati primjenu novih tehnologija u praksi. Ove godine naglasak je na oblaku te novim konceptima infrastrukture podatkovnih centara, sigurnosti i transformacije poslovanja, a predstavlja se i COMBISova ponuda usluga za Microsoft Cloud. Prijave traju do 3. ožujka na cloud.combis.hr, a broj mjesta je ograničen.