moj posao

Mijenjate posao? Evo što se nudi ovog tjedna

22.04.2021 u 10:50

Bionic
Reading

Pokreni karijeru u pravom smjeru!

INTRALOT grupa je multinacionalna korporacija, aktivna u 42 jurisdikcije širom svijeta, s globalnom radnom snagom, usmjerena na inovacije, razvoj proizvoda i napredno korisničko iskustvo. Trenutno tragaju za Specijalistom za aplikativnu tehničku podršku (m/ž) koji će vršiti „troubleshooting“ sustava i otklanjati probleme, sudjelovati u procesu dokumentiranja sustava i pružati pomoć administratorima sustava. Pored atraktivne plaće, novim kolegama nude edukacije i treninge te rad u međunarodnom okruženju, a rok za prijavu na oglas ističe 30. travnja.

Poduzeće P.P.C. Buzet je član grupacije TCH, sa jasnom vizijom postati vodeći međunarodni dobavljač mehaničkih komponenta i modula za automobilsku industriju. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Viši referent u Računovodstvu društva (m/ž). Novim kolegama nude stalan posao, dodatne edukacije i osposobljavanja te mogućnost unaprjeđenja i razvoja. Rok za prijavu na oglas ističe 25. travnja.

Pod motom „što želimo-možemo i učiniti“, tvrtka Elektro Mitja se kvalitetom svog rada uspješno plasirala na inozemno tržište, a sada svoj postojeći tim stručnjaka žele osnažiti na poziciji: Samostalni elektromonter (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju poznavati njemački jezik i imati završenu srednju školu za elektromontera. Novim kolegama nude stimulativna primanja, smještaj u blizini gradilišta i osiguran prijevoz na posao, a oglas ostaje aktivan do 24. travnja.

Tiskara Grafing na tržištu se nalazi već 25 godina i omogućuje realizaciju ukupnog procesa za proizvodnju ambalaže i ostalih tiskanih proizvoda. Kako bi osnažili svoj mladi i dinamični tim, traže Strojara na cilindru (m/ž) koji će samostalno raditi na stroju Heidelberg Cylinder i brinuti o kontroli kvalitete otiska/štance. Njihova ponuda uključuje stalni radni odnos, ugodnu radnu atmosferu i redovita primanja, a javiti im se možeš do 3. svibnja.

Overseas Express je etablirana tvrtka koja u području paketne dostave zauzima dominantnu poziciju u Hrvatskoj, a njeno ime ima značaj i daleko izvan granica. Tvrtka je u potrazi za motiviranom, proaktivnom i komunikativnom osobom za posao Agenta tehničke podrške (m/ž). Ukoliko imaš želju za daljnjim usavršavanjem i napredovanjem u dinamičnoj okolini, javi im se do 30. travnja i postani dijelom njihova stručnog tima!