u sklopu benefita za radnike

McDonald's ovog Badnjaka ne radi

22.12.2023 u 12:52

Bionic
Reading

Uz stimulativna primanja, fleksibilno radno vrijeme, isplatu božićnica, ove godine je Badnjak neradni dan kao još jedan benefit za djelatnike

Osiguravanje ravnoteže između poslovnog i privatnog života jedan je od prioriteta u poslovanju McDonald'sa, a posebice u vrijeme blagdana. Upravo radi toga je odlučeno kako će ove godine na Badnjak McDonald's restorani biti zatvoreni, a djelatnicima će biti neradni dan.

Odluka je rezultat predanosti koju McDonald's ima prema stvaranju radnog okruženja koje potiče dobrobit djelatnika, a istovremeno odražava i vrijednosti kompanije.

Svjesni smo da je našim djelatnicima bitna priprema za blagdane, ali i vrijeme provedeno s obitelji i prijateljima” poručili su ovom prilikom iz McDonald'sa čiji će djelatnici Badnjak i Božić obilježiti u krugu obitelji.

Uz benefit pružanja neradnih dana tijekom blagdana, važno je istaknuti i kako McDonald's kontinuirano investira u djelatnike kroz stimulativna primanja, fleksibilno radno vrijeme, bonus sustave, prilike za stručno usavršavanje kroz treninge i edukacije te kontinuirano povećanje plaća, isplatu božićnice, dara za dijete i ostalih nagrada.

Tako je McDonald's ove godine nastavio s praksom povećanja plaće koja kontinuirano raste, a od studenog je u prosjeku djelatnicima povećana za 13 posto. Dodatno, ove godine povećani su i iznosi naknada za topli obrok, iznos božićnice kao i iznos studentskih stipendija.

Odluka o neradnom Badnjaku odnosi se na sve McDonald’s restorane, uz izuzetak da će restorani u sklopu četiri hrvatska trgovačka centra ostati otvoreni zbog ugovornih obveza, ali će raditi prema skraćenom radnom vremenu.