NAGRADNJAČA

Kako učiniti poslovanje održivim?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.10.2012 09:49
  • Objavljeno 17.10.2012 u 09:49
fotka1

fotka1

Izvor: Promo fotografije / Autor: university of ljubljana

Na Ekonomskom fakultetu u Ljubljani 18. listopada će se održati modul 'How to make operations sustainable?' uglednog predavača Jaya Swaminathana, a mi ovim putem darujemo jednog čitatelja tportala sudjelovanjem na ovom izvrsnom modulu!

Kako učiniti poslovanje održivim? Mnoge organizacije počinju tražiti učinkovitost svojih operacija, donošenjem odluka o održivosti u fazi projektiranja.

Cilj modula je prikazati kako se kroz načelo održivosti mogu ostvariti rezultati u inovacijama u proizvodnom lancu. Izazov je stvarati i kreirati proizvode i procese koji su bolji i učinkovitiji ne samo za posao, nego i za cijelo društvo.

Ekonomski fakultet u Ljubljani kao član Univerze Ljubljana, broji preko 8000 studenata. Kao međunarodna i europsko akreditirana škola EQUIS i AACSB omogućava obrazovanje na dvjema dodiploomskim programima i dvjema post diplomskim programima od kojih se 12 post diplomskih programa izvodi na engleskom jeziku te dva programa u inozemstvu. 194 međunarodnih sporazuma s partnerskim institucijama i više od 500 međunarodnih studenata dokazuje da je Ekonomski Fakultet u Ljubljani vodeća obrazovna ustanova znanstvenog istraživanja na području poslovnog i ekonomskog obrazovanja u Sloveniji i širem međunarodnom okruženju.

Više o Ekonomskom fakultetu možete pročitati na: www.ef.uni-lj.si/en

U sklopu Centra poslovne odličnosti (CPEF), Ekonomski fakultet u Ljubljani kroz vrhunske programe prijenosi kvalitetne informacije iz struke u poslovnu praksu. Kroz različite načine obrazovanja, istraživanja i obuka stručnih osoba nudimo pomoć različitim organizacijama i pojedincima kako bih što lakše postigli svoje poslovne ciljeve.

Ekonomski fakultet predstavlja SUSTAINBILITY LEADERSHIP AND INSPIRATION ACADEMY, poslovnu akademiju namijenjenu motiviranim pojedincima koji su svjesni važnosti kvalitete znanja (ekonomske, osnovne i tehničke izobrazbe) te predstavnicima uprava, visokom i srednjem managementu na svim područjima. Ovo je intenzivni program koji nudi poslovna rješenja koja se uključuju u poslovnu praksu i nudi zanimljive interaktivne radionice i seminare sa bogatim praktičnim iskustvima iz poslovnog svijeta. Na šest cjelodnevnih modula predavat će međunarodni tim renomiranih i iskusnih profesora, uz jedinstven pristup učenju u malim, motiviranim grupama uz maksimalan broj polaznika 25.

Cijena programa: 2.500 €

Održivost je poslovna realnost stvaranja bolje efikasnosti poslovanja, bez ugrožavanja (kompromitiranja) resursa za sutra. Akademija održivosti pruža svojim sudionicima znanje i alate koji im pomažu da postanu sposobni primijeniti principe održivosti na svoje poslovanje na način koji je koristan za sva tri stupa: na ljude, planetu i dobit.

Nagradu je osvojila Maja Šutalo.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: tportal.hr

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi