Jeste li se prijavili za Moj Zaba Start?

Još samo deset dana ostalo je do završetka prijava za financijsku potporu vašem inovativnom projektu

01.07.2019 u 13:22

Bionic
Reading

Do 10. srpnja u podne otvorene su prijave za Moj Zaba Start program Zagrebačke banke koji će i ove godine nagraditi najbolje poduzetničke i društveno korisne projekte u tri kategorije: Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo. Osim financijske potpore od gotovo milijun kuna, Zaba će najboljima pružiti i mogućnost edukacije te promocije

Natječaj Poduzetništvo namijenjen je projektima koji uključuju primjenu novih tehnologija, razvoj novih proizvoda i usluga te inovacije.

Natječaj Kultura i znanost namijenjen je projektima koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu, znanstvene i istraživačke projekte ili primjenu novih medija i tehnologija u znanosti, kulturi i umjetnosti.

Natječaj Društvo namijenjen je projektima koji uključuju unaprjeđenje svakodnevnog života u zajednici, podršku invalidima i osobama s posebnim potrebama, podršku razvoju mladih te kvaliteti života starijih osoba.

Pripremite vaše prijavnice jer vas pozivamo na besplatnu radionicu u suradnji s Algebrom koja će se održati u Zagrebu, 4. srpnja s početkom u 11 sati, u prostorima Algebra Lab-a, Ilica 242 (ulaz iz Domobranske ulice).

Na radionici ćete dobiti konkretne savjete i upute kako ispuniti prijavnicu i uspješno prijaviti projekt na natječaj, ali i sve ostale informacije kako pripremiti poslovni plan te što je sve potrebno za pokretanje poslovanja. Prijavite se za radionicu!

Na web stranici možete izvršiti prijavu na natječaj te saznati sve o uvjetima natječaja.

Nakon završetka prijava, stručna komisija evaluirat će prijavljene projekte te će 20. rujna biti objavljeno 30 finalista natječaja, po 10 u svakoj kategoriji. Slijedi edukacija i promocija finalista da bi, nakon toga, komisija izabrala po tri najbolja projekta u svakoj kategoriji koji će osvojiti financijsku potporu u iznosu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. Osim toga, u svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna.

Projekt možete pratiti na stranici.