natječaj

Još dva tjedna za prijavu na Moj Zaba Start

20.07.2017 u 09:07

Bionic
Reading

Zainteresirani mogu prijaviti projekte u tri različita područja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo

Prijave za natječaj Moj Zaba Start, kroz koji Zagrebačka banka dodjeljuje gotovo milijun kuna potpora, otvorene su još samo dva tjedna – do 31. srpnja 2017. Projekti se mogu  prijaviti u tri različita područja – Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo, a osim financijske potpore, banka će finalistima omogućiti i edukacije kroz mentorsku podršku partnera i ambasadora te promociju onih najboljih.

 

Moj Zaba Start prilika je za poduzetnike, umjetnike, znanstvenike i sve one koji imaju inovativne i tržišno utemeljene ideje da ih i realiziraju. Otkad se projekt provodi Zabrebačka banka je podržala 29 najboljih održivih projekata iz različitih područja. Među njima su sada već tržišno razvijeni projekti poput web aplikacije Rentlio za iznajmljivanje apartmana i soba, iCat katamarana za povezivanje otoka te startupovi poput Adopta koji se bavi izradom online softwara koji S&M tech tvrtkama pruža podršku u zapošljavanju ljudi. Među dobitnicima potpora je i Gooma, mobilno poslovno rješenje za obradu loko vožnje i putnih naloga te MyBeeLine tehnološko rješenje za upravljanje poslovanjem u pčelarstvu.

 

Uvjete natječaja te prijavu možete potražiti na web stranici www.mojzabastart.hr. Nakon završetka prijava, stručna komisija ocijenit će prijavljene radove te će 25. rujna biti objavljeni finalisti natječaja. U svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja rada koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna. U svakoj kategoriji dodijelit će se i posebna nagrada publike, u iznosu od 30.000 kuna.

 

 

Projekt možete pratiti na web stranici  www.mojzabastart.hr ili na društvenim mrežama pod #MojZabaStart