izvrsna prilika

Iskoristite novu priliku da od renomiranih stručnjaka za poslovanje besplatno naučite kako svoj biznis učiniti uspješnijim u svega par jednostavnih koraka!

  • Autor: tnative
  • Zadnja izmjena 26.02.2021 15:47
  • Objavljeno 26.02.2021 u 15:43
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ovo neće biti još jedan od onih uvoda u one tekstove koji govore o izazovima života u novoj stvarnosti. Novu stvarnost živimo više od godine dana, znamo vrlo dobro što nam je sve ona dobroga i lošega donijela. No, daleko od toga da ne bismo trebali iskoristiti najbolje što nam ona nudi. Jer, da. Osobito kad je riječ o poslovanju i njegovoj digitalnoj transformaciji, nova je stvarnost izvrsna prilika da svoj biznis učinite suvremenijim, efikasnijim i uspješnijim. A u tome će vam rado pomoći niz HT-ovih stručnjaka koji će s vama putem forme webinara podijeliti svoje iskustvo kad je riječ o digitalnoj transformaciji – području koje su apsolvirali već odavna

Možda se pitate što su to webinari i čemu oni služe. Najkraće rečeno, webinari su online radionice/seminari/predavanja koja smo do nedavno pohađali fizički. Webinari su ujedno i format prijenosa znanja i iskustva koji će biti s nama još neko dulje vrijeme. Namijenjeni su svima koji žele u relativno kratkom vremenu savladati temu određenog webinara, a pritom je dovoljan samo Internet i uređaj za pristup (mobitel, tablet, laptop..). I to sve iz, zamislite, udobnosti vlastitog doma bez potrebe da se uopće počešljate!

Teme kojima će se naši stručnjaci baviti odnose se poglavito na poboljšanje organizacijskih i logističkih procesa načina na koji radite. Pogađate, riječ je radu na daljinu pomoću digitalnih platformi koje će vam na jednom mjestu omogućiti korištenje svih alata koji su vam neophodni za nesmetan rad – bez obzira na to u kojim uvjetima ili stvarnostima radili.

U moru sličnih, platforma Microsoft Teams isplivala je tijekom proteklog lock downa kao prvi i najbolji izbor mnogih menadžera. Sučelje koje nudi Teams je sve što vam treba za jednostavan raspored i praćenje poslovanja na koje se svi zaposlenici mogu lako naviknuti bez prevelikih napora. A još je važnije, tranzicija, odnosno prelazak na Teamse, rješava se bezbolno i bez frustracija unutar tima. To je glavna karakteristika koja Teamse razlikuje od drugih sličnih aplikacija.

Teme webinara će biti orijentirane na različite digitalne usluge koje su sastavni dio Office 365/Microsoft 365 paketa i koje provjereno mogu olakšati poslovanje i svakodnevne zadatke. Webinari su 'live', što znači da će vam HT-ovi stručnjaci pokazati sve u stvarnom vremenu i ništa od radnji nije unaprijed snimljeno. S obzirom da smo i dalje u situaciji da neki od nas rade od doma, drugi u uredu, naglasak će biti na Microsoft Teamse, no i na druge servise kojima se može olakšati organizacija poslovanja i komunikacija.

Bez obzira na to jeste li početnik ili napredni korisnik suvremenih digitalnih alata neophodnih za uspješno poslovanje u ovim izazovnim vremenima, besplatno usavršavanje u ophođenju alatima nužnima za besprijekorno poslovanje zasigurno vam neće biti na odmet.

Stoga ne dvojite i pravovremeno iskoristite priliku za besplatnom edukacijom. Stotine zadovoljnih polaznika već su se uvjerile kako je riječ o korisnom alatu koji su i sami uspješno implementirali u svoj svakodnevni rad i tako poboljšali svoje poslovanje. Sad je red na vama. Uostalom, što možete izgubiti? Ili, da preformuliramo, što će vas prijava na ovu radionicu koštati?

PRIJAVITE SE ZA BESPLATNI WEBINAR!

Za webinar koji se održava u četvrtak, 4. ožujka prijavite se OVDJE.

*Za sudjelovanje na webinaru nije potrebno imati instaliranu aplikaciju Microsoft Teams. Link za sudjelovanje na webinaru bit će poslan na vašu email adresu nakon prijave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!