gradnja snažnog tima

Ines Vranješ Radovanić nova voditeljica ljudskih potencijala u Graweu

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 19.11.2019 09:52
  • Objavljeno 19.11.2019 u 09:52
Ines Vranješ Radovanović

Ines Vranješ Radovanović

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Grawe

Sukladno strategiji povećanja broja zaposlenih, s naglaskom na širenje prodajne mreže, jačanje timskog duha i zajedništva te razvoja zaposlenika sa svrhom izgradnje još snažnijeg tima, GRAWE-u se na mjestu voditeljice Odjela za ljudske potencijale pridružila Ines Vranješ Radovanović

Ines Vranješ Radovanović svoje zavidno iskustvo stekla je na raznim pozicijama u području upravljanja ljudskim potencijalima te savjetovanju i radu s Upravama, višim i visokim menadžmentom u području upravljanja ljudima i poslovanjem. Uz bogato iskustvo, Ines je dodatnim stručnim usavršavanjem stekla naziv trenera i certificiranog coacha.

'Kompatibilnost osobnih vrijednosti s vrijednostima društva Grawe Hrvatska svakako je najsnažnije prevagnula kod odluke o priključivanju Grawe timu. Cilj mi je zajedno s kolegama i Upravom nastaviti rad na privlačenju, razvoju i zadržavanju najkvalitetnijih zaposlenika te uvođenju najboljih HR praksi kako bi, u izmijenjenim okolnostima na tržištu rada kojima svjedočimo, Grawe Hrvatska bio poslodavac izbora. Veselim se izazovima koji su pred nama!', komentirala je svoju odluku o dolasku u Grawe Vranješ Radovanović.

Svoje zvanje diplomirane ekonomistice stekla je Ekonomskom fakultetu u Osijeku, a dodatno se usavršavala na specijaliziranim školama, seminarima i radionicama s područja ljudskih potencijala i odnosa s javnošću.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!