IATA

INA postala strateški partner Međunarodnog udruženja zračnog prometa

03.06.2019 u 11:55

Bionic
Reading

INA se od ove godine kao strateški partner pridružila Međunarodnom udruženju zračnog prometa IATA - International Air Transport Association. IATA više od 70 godina regulira međunarodne standarde zračne djelatnosti za više od 17.000 subjekata iz cijelog svijeta, a partnerstvo u udruženju prilika je za unaprjeđenje poslovanja kompanije uz stručnu podršku.

IATA organizira Aviation Fuel Forum dva puta godišnje te na njemu okuplja sudionike zračnog prometa iz cijelog svijeta na jednom mjestu. Forum je jedinstvena platforma koja omogućuje predstavnicima zrakoplovnih tvrtki, dobavljačima goriva i strateškim partnerima IATA-e povezanost, raspravu o prioritetima industrije i dogovor o aktivnostima za povećanje učinkovitosti i produktivnosti po jasno definiranim međunarodnim pravilima.

Na ovogodišnjem Europskom Fuel Forumu održanom u Ateni od 20. do 23. svibnja prvi put su sudjelovali i predstavnici Ine te održali sastanke s aviokompanijama uz predstavljanje povezanosti avio poslovanja na razini MOL Grupe.