DRUŠTVENA NEOSJETLJIVOST?

HUS šokiran zabranom pranja stakala na Ininim postajama

20.06.2011 u 12:26

Bionic
Reading

Hrvatska udruga sindikata (HUS) priopćila je danas kako je, kao i brojni korisnici usluga na benzinskim postajama Ine, šokirana odlukom MOL-ove upravljačke strukture o zabrani pranja stakala na automobilima na Ininim postajama, što su kroz višegodišnju praksu obavljali mladi, studenti, učenici i nezaposleni.

U pismu upućenom predsjedniku Uprave Ine Zoltanu Aldottu HUS ocjenjuje da je učinak te odluke na imidž Hrvatske kao turističke destinacije, u koju se dolazi uglavnom cestovnim putem, "upravo poražavajući", kao i poruka o društvenoj odgovornosti Ine u uvjetima ekonomske krize.

Nadamo se da ćete, ako već niste, uskoro uvidjeti "kvalitete" svojeg poteza i smjesta povući tu odluku, poručuje HUS Aldottu.

Budući da ste brojne djevojke i mladiće na ovaj način ostavili bez prihoda kojima su proteklih sezona krpali rupe svojih oskudnih budžeta, nemojte se začuditi ako vas brojni dosadašnji redovni kupci ubuduće budu zaobilazili, posebno ako ustrajete u iskazivanju takve poslovne politike, kaže se u priopćenju.