VIŠAK PROSTORA

HT prodaje 24 nekretnine diljem Hrvatske

14.07.2015 u 16:38

Bionic
Reading

Hrvatski telekom (HT) na svojim je internetskim stranicama oglasio prodaju 24 različite nekretnine iz svog portfelja, većinom poslovnih zgrada i prostora te građevinskog zemljišta u različitim gradovima i mjestima po Hrvatskoj

Uz svaku oglašenu nekretninu navedena je, među ostalim, njezina lokacija, godina izgradnje, opis i stanje u kojem se nalazi, koje je za većinu tih nekretnina 'dobro i održavano', kao i mail kontakt za detalje. Cijena nije navedena ni uz jednu nekretninu.

Istaknuto je i da 'HT kao vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj raspolaže s nekretninama različitih veličina i namjena – poslovnim prostorima, građevinskim zemljištima, stanovima, apartmanima... diljem naše zemlje, a kako bi optimizirao svoj portfelj nekretnina odlučio je ponuditi nekretnine za prodaju'.

Na upit Hine o razlozima te prodaje, iz HT-a su u utorak kazali da procesi racionalizacije poslovanja vremenom dovode do smanjenja potreba za korištenjem pojedinih prostora

Ne iznoseći podatke koliko ukupno nekretnina imaju u svom portfelju, kao ni cijene po kojima sada neke od njih prodaju, iz HT-ova Odjela za korporativne komunikacije kazali su i da je o 'očekivanjima od te prodaje u ovom trenutku nezahvalno govoriti budući je primarni cilj dobiti uvid u zainteresiranost potencijalnih kupaca, a ovisno o interesu i evaluaciji ponuda razmatrat ćemo daljnje korake vezane uz optimizaciju portfelja nekretnina'.

Nekoliko oglašenih nekretnina HT-a za prodaju nalazi se u Zagrebu, a ima ih i u Daruvaru, Varaždinu, Topuskom, Sisku, Koprivnici, Dugopolju, Puli, Rijeci, Slavonskom Brodu i u još nekoliko mjesta/gradova u Hrvatskoj.