ZA POSLOVNE KORISNIKE

HT pokrenuo program za ICT Premium Business partnere

  • Autor: tportal.hr/Promo
  • Zadnja izmjena 04.02.2016 14:52
  • Objavljeno 04.02.2016 u 14:52
Hrvatski Telekom

Hrvatski Telekom

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor

Hrvatski Telekom predstavio je partnerski program ICT Premium Business Partner, namijenjen poslovnim korisnicima svih veličina, iz svih industrija i iz svih područja Hrvatske. Osnova je programa da partneri Hrvatskog Telekoma pružaju profesionalnu podršku za HT ICT usluge prema sistemu 'ključ u ruke', priopćeno je u četvrtak uz Hrvatskog Telekoma.

Hrvatski Telekom putem partnerske mreže nudi podršku za pasivnu i aktivnu mrežu, desktop usluge, virtualizacijske usluge, cloud usluge, sistemske usluge i sigurnost. Upravo će ta podrška korisnicima olakšati korištenje ponajprije cloud usluga.

'Osjetili smo potrebu tržišta za takvom vrstom usluge jer korisnici žele preći na nove tehnologije osobito cloud koji donosi niz prednosti u poslovanju. Kako manje i srednje tvrtke uglavnom nemaju stručnjake koji im mogu olakšati prijelaz na te tehnologije, uveli smo uslugu ICT profesionalne podrške na terenu. Hrvatski Telekom je ovaj partnerski program prepoznao kao jedan od strateških projekata u narednim godinama te je osigurao značajne resurse koji garantiraju zajednički uspjeh. Naši partneri imaju ključnu ulogu u projektu i smatramo ih ravnopravnim u obostranom rastu i razvoju', napomenuo je Boris Sesar, direktor Sektora prodaje malim i srednjim poslovnim korisnicima.

Hrvatski Telekom je model partnerskog programa postavio na način da se obje strane bave onim što najbolje rade te zajedničkim nastupom kreiraju najbolju zaokruženu ponudu za poslovne korisnike.
'Cilj našeg ICT Premium Partner programa je stvaranje jakog partnerskog ekosustava koji će našim poslovnim korisnicima omogućiti da svoje resurse fokusiraju na primarno poslovanje, a brigu o ICT podršci, prepuste nama i našim partnerima. To je velika odgovornost pa biramo partnere koji su kompetentni i agilni te shvaćaju da samo kvaliteta i pouzdanost mogu stvoriti istinsku komparativnu prednost koju je teško kopirati. U tom smislu namjeravamo investirati u dodatnu edukaciju naših partnera i pomoći im u snažnijem pozicioniranju na tržištima koja pokrivaju', objasnio je Aljoša Pavelin, direktor Sektora za upravljanje isporukom ICT rješenja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!