JEFTINIJI OD HEP-A

Hrvatski Telekom kreće s prodajom struje!

06.12.2013 u 13:00

Bionic
Reading

Hrvatski Telekom (HT) od ponedjeljka, 9. prosinca, kreće s prodajom električne energije građanima i poduzećima. Struja koju će HT nuditi kućanstvima bit će 5 posto jeftinija od cijena koju u univerzalnoj usluzi nudi HEP, dok će za poduzeća ona biti povoljnija za čak 30 posto

Iz HT-a ističu kako su oni jedini od svih opskrbljivača koji neće naplaćivati fiksnu naknadu za opskrbu električnom energijom, koja za kućanstva iznosi 9,25 kuna mjesečno, a za male i srednje poslovne korisnike 43,75 kuna (cijene su izražene s PDV-om).

Ukoliko se usluga s HT-om ugovori do 31. prosinca 2013., svaki novi privatni korisnik električne energije dobit će dodatni popust u iznosu od 300 kn, dok će za poslovne korisnike popust biti 575 kuna.

Točan iznos uštede može se izračunati uz pomoć on-line kalkulatora dostupnog na web stranici hrvatskitelekom.hr.

'Ulaskom na tržište električne energije HT kroz širenje portfelja usluga dodatno ojačava poziciju jednog od ključnih pokretača razvoja hrvatskog gospodarstva. Na tržište opskrbe strujom odlučili smo se ući jer korisnicima možemo ponuditi stvarno dobru cijenu i uslugu. U uvjetima žestoke konkurentske utakmice ostali smo vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga zahvaljujući tome što slušamo i čujemo potrebe svojih korisnika i trudimo se na najbolji način odgovoriti na njih. Isti pristup, uvjeren sam, može HT dovesti i do pozicije vodećeg alternativnog opskrbljivača električnom energijom', izjavio je Ivica Mudrinić, predsjednik Uprave i glavni direktor T-HT-a.