NOVČIĆI ZA DIONICE

'Hrvatski građani, čak i seljaci, imaju novca da kupe Inu'

17.11.2013 u 16:01

Bionic
Reading

Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih seljaka Hrvatske, drži da su građani svjesni što Ina znači za Hrvatsku i sigurno bi našli novac za kupnju dionica, a vjeruje da bi se čak i poljoprivrednici u to mogli uključiti unatoč neisplati poticaja.

'Vlada traži strateškog partnera izvan granica ove zemlje, a mi držimo da naši građani još uvijek imaju dovoljno novca da bi oni mogli biti strateški partneri vladi i kupiti dionice Ine. Na taj način bi zadržali kontrolu nad važnim energentom i Ina bi opet bila hrvatska kompanija. Stoga mislimo da je ova vlada dužna ispitati javno mnijenje i sigurni smo da bi građani kao što su svojevremeno kupovali dionice HT-a kupovali i dionice Ine', poručio je iz Bjelovara Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih seljaka Hrvatske, javlja HRT

On drži da su građani svjesni što Ina znači za Hrvatsku i sigurno bi našli novac za kupnju dionica, a vjeruje da bi se čak i poljoprivrednici u to mogli uključiti unatoč neisplati poticaja. 'Nekih novčića bi se sigurno našlo i kod poljoprivrednika', tvrdi Mlinarić navodeći da ipak ne zna bi li i on sam mogao kupiti koju dionicu.