organiziraju i konferenciju

Hanfa upozorava: Ako vas zovu iz Ariadne Capitala, javite nam se odmah

02.08.2018 u 22:43

Bionic
Reading

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) u četvrtak je upozorila da se društvo Ariadne Capital Limited neovlašteno oglašava kao investicijsko društvo i poziva zainteresirane na konferenciju „The 8th Annual Follow the Entrepreneur Investor Summit“, koja bi se trebala održati 9. i 10. listopada 2018. godine u Dubrovniku.

Prema podacima objavljenim na službenim stranicama nadzornog tijela Ujedinjenog Kraljevstva, Hanfa je utvrdila da društvo Ariadne Capital Limited, koje je osnovala Julia Meyer, nema odobrenje za rad i pružanje investicijskih usluga, pa tako nije ovlašteno pružati i nuditi investicijske usluge potencijalnim klijentima u Hrvatskoj.

Prema podacima Business Insider UK, nad navedenim društvom otvoren je stečajni postupak. Hanfa stoga moli investicijsku javnost za pažnju i oprez. Ujedno, iz Hanfe apeliraju na građane da u slučaju da ih kontaktiraju osobe iz Ariadne Capital Limiteda, informacije o tome dostave na adresu adresu Hanfe, Miramarska 24b, 10 000 Zagreb, e-poštom na potrosaci@hanfa.hr ili na telefonski broj 01/6173-200.