HR DAYS U ROVINJU

Godišnja konferencija o ljudskim resursima

23.01.2013 u 12:52

Bionic
Reading

HR Days je godišnja konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koju portal MojPosao i tvrtka SELECTIO organiziraju 14. i 15. ožujka 2013. godine

Dvodnevno događanje, pod nazivom 'HR kao pokretač promjena' sastojat će se od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje će sudionici imati priliku susresti se s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta. Održat će se u dizajnerskom hotelu Lone u Rovinju.
Konferencija će obuhvatiti četiri aktualne teme s područja upravljanja ljudskim resursima: restrukturiranje, promjenu organizacijske kulture, transformaciju menadžmenta i partnersku ulogu HR menadžera.

Otvorit će je ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić koji će se osvrnuti na promjene na tržištu rada koje će nastupiti ulaskom u Europsku uniju. 'Uvjeti na tržištu rada značajno su se promijenili u proteklim godinama, djelomično i zbog opće ekonomske krize koja je uzrokovala smanjenje potražnje radne snage. Sigurnost radnog mjesta pada u drugi plan, a mnogo važnija postaje sigurnost vlastite zapošljivosti', rekao je ministar Mrsić povodom svoga sudjelovanja na konferenciji.

Neki od uglednih stručnjaka čija će izlaganja sudionici konferencije imati priliku čuti u Rovinju su:

Marek Mos, HR Manager CEE & MENA, Google
Sue Mathews, Senior Lecturer, Oxford Brookes University
Dr. Ian Sutherland, Executive PhD Director and Deputy Dean for Research, IEDC - Bled School of Management
Tanya Šplajt Brainović, direktorica odjela za ljudske potencijale za Hrvatsku i BiH, Coca-Cola HBC Hrvatska
Mojca Domiter, izvršna direktorica ljudskih resursa, Atlantic Grupa.

Na službenoj stranici konferencije www.HRDays.net dostupan je popis svih predavača.