Regionalni Business i IT događaj godine

Future is NOW ove godine uživo online iz Beograda, Zagreba i Sarajeva

13.11.2020 u 19:18

Bionic
Reading

U Beogradu, Zagrebu i Sarajevu će se 19. i 20. studenog održati peti po redu Future is NOW, do sada najveći IT i business premium događaj, posvećen korporativnim inovacijama i IT trendovima koji doprinose razvoju poslovanja u kriznim vremenima.

Novonastala situacija, prouzrokovana globalnom krizom, iznenadila je i uzdrmala cijeli svijet te se svakako nije lako boriti s njom. Iz tog razloga, ovogodišnja glavna tema Future is Now konferencije biti će posvećena svim vitalnim sektorima kompanija te najboljim primjerima i inovacijama pomoću kojih se na pravi način možete izboriti s izazovima u vrijeme krize. Program konferencije biti će organiziran u vidu interaktivnih online panela, na kojima će govoriti regionalni lideri, i posebnih predavanja najvećih svjetskih stručnjaka.

Ove godine, konferencija Future is Now prelazi svoje granice, a publika iz cijele regije moći će je pratiti uživo online, i to iz čak 3 studija u 3 države - Srbije, Hrvatske te Bosne i Hercegovine!

Događaj je namijenjen business developerima, inovativnim menadžerima, HR i marketing profesionalcima iz brojnih poduzeća, generalnim direktorima, top menadžmentu, kao i IT profesionalcima.

Smatram da je ovogodišnje proširenje konferencije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu posebno pridonijelo kako razmjeni ideja na razini regije tako i približavanju susjednih zemalja općenito, posebno u trenutnoj situaciji kada se sve zemlje bore s krizom; izjavila je Lucija Marjanović, voditeljica dijela organizacijskog tima iz Hrvatske.

Teme panela su:

  1. Future of Business development and Sales: How to grow in crisis times?
  2. Role of Marketing and Corporate Communication in managing a systematic crisis
  3. Future of internal communication and managing employees in crisis: How to keep teams productive and motivated
  4. Future of Legal: Managing Tax, trade and regulatory systems for increase stability and security
  5. Future of manufacturing operations: Maintaining production levels with having workers safety at first place?
  6. Future of Finance: Maintain liquidity and cash flow at optimum in crisis times
  7. Business Intelligence Solutions for better crisis management
  8. Future of Telecom and its vital role of managing business operations
  9. Future of Logistics and Supply chain: How to keep running operations and meet every client expectation?
  10. How to be innovative and create new products in crisis times?

Ne postoji čovjek niti poduzeće koje nije „osjetilo“ krizu, stoga vjerujemo da će svatko pronaći svoje mjesto na konferenciji. Prijave su otvorene, a možete se prijaviti putem službene stranice www.futureisnow.live