SAVRŠEN ODMOR

[FOTO] Žudite za odmorom i bijegom od vreve grada? Pronašli smo četiri prekrasne kućice u Podravini

12.03.2023 u 07:31

Bionic
Reading

Podno Bilogore i uz rijeku Dravu proteže se prekrasna Podravina. Osim po očaravajućoj prirodi, ali i umjetnosti te bogatoj povijesti i kulturi, nerazvikana Podravina žudi za tim da je otkrijete i upoznate. Ondje se kriju mjesta daleko od znatiželjnih očiju, u kojima nema gužve, što ih čini savršenima ako za vikend želite 'pobjeći' i odmoriti se

Upravo je Podravina dom pustinje Đurđevački pijesci, ostataka jedine hrvatske pustinje i geografsko-botaničkog rezervata smještenog u istočnom dijelu Đurđevca, a bila bi šteta nikada ne obići takav fenomen. Usto se u blizini nalazi objekt Hrvatska Sahara, u kojem možete vidjeti i pomaziti deve.

Ako smo vas barem malčice zaintrigirali, donosimo vam četiri prekrasne kućice po zaista povoljnim cijenama u Podravini, u koje se možete zaputiti s prijateljima ili obitelji.

  • +4
Dravski raj Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com / Dravski raj

Tik uz rijeku Dravu i prekrasnu šetnicu, u mjestu Ferdinandovac blizu Đurđevca, nalazi se prekrasan smještaj Dravski raj, kao što mu samo ime kaže. U vrućim danima gosti se mogu osvježiti u jaccuzziju, doduše tijekom toplijih dana, uz pogled na prekrasan vrt, a tu je i sva oprema za roštilj.

U dvije kućice može spavati šest ljudi, no moguće ih je i osam ako dolazite u većem broju. Osim potpuno opremljenih kuhinja i dviju kupaonica, gosti mogu zaigrati stolni tenis ili bilijar. Bilo da idete na odmor s prijateljima, bilo s obitelji, objekt je prilagođen svima, a ispod kuće nalazi se rijeka Drava, na kojoj možete vidjeti puno lokalnih ribiča.

  • +2
Ruralna kuća za odmor Lovrak Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com / Ruralna kuća za odmor Lovrak

Ruralna kuća za odmor Lovrak smještena je u mjestu Budrovec, blizu Đurđevca, i nudi odličan smještaj za višečlanu obitelj ili ako se s prijateljima odlučite za odmor u četvero. Sav je prostor potpuno opremljen, s terase se pruža prekrasan pogled na prirodu, a u vrtu se nalazi roštilj.

Bicikliranje ili ribolov samo su neke od aktivnosti jer se u blizini nalazi vikendica u kojoj se možete informirati o planinarenju ili jahanju konja. A ako vodite djecu sa sobom, neće im biti dosadno.

  • +3
Krajna kuća za odmor Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com / Krajna kuća za odmor

Ova kuća za odmor nalazi se u Čačincima, a nudi smještaj s privatnim bazenom, balkonom i pogledom na planinu. Kako je zatoplilo, iako možda ne dovoljno za korištenje batena, ovo je savršeno vrijeme za provesti u prirodi, bilo na nogama ili vožnjom na biciklu. Ako vam neće biti do toga, možete zaigrati pikado, a i pripremiti roštilj ususret proljeću.

Kuća ima tri spavaće sobe pa je mjesta dovoljno, u potpunosti je opremljene što se kuhinje i kupaonice tiče, a ako dolazite s djecom, neće im biti dosadno jer ima dovoljno sadržaja. 

  • +2
Seoska kuća Ivančan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com / Seoska kuća Ivančan

Ovaj smještaj nalazi se u mjestu Molve, na obalama rijeke Drave, ima prostrani vrt i sjenicu, kuća je u potpunosti opremljena, a okolica savršena za ljubitelje biciklizma i ribolova. Osim što možete odabrati noćenje s doručkom, na raspolaganju su vam i bicikli.

Okolica je popularna među ljubiteljima biciklizma i ribolova. Noćenje s doručkom također nudi besplatno korištenje bicikala. 'Mjesto za sanjarenje i opuštanje, vikendica u šumi s jezerom i odlični domaćini', piše u recenzijama.