Posljednji ispraćaj

[FOTO/VIDEO] Pogledajte kako su se radnici Podravke oprostili od svog prerano preminulog šefa Marina Pucara

08.01.2021 u 14:31

Bionic
Reading

Mrtvo tijelo preminulog predsjednika Uprave Podravke Marina Pucara u petak je iz koprivničke bolnice krenulo prema Zagrebu, gdje bi trebao biti pokopan u ponedjeljak. Na putu za Zagreb vozilo s mrtvim tijelom zaustavilo se nakratko pred poslovnom zgradom Podravke u Starčevićevoj kako bi radnici mogli odati počast i posljednji pozdrav svom šefu

Kako piše Podravski list, uz brojne djelatnike od Pucara su se oprostili i članica Uprave Podravke Ljiljana Šapina, član Uprave Davor Doko, potpredsjednk za Korporativni marketing, razvoj i komunkacije Vedran Šimunović, potpredsjednik za internacionalna tržišta Podravke Danijel Kocijan, a uz poznate osobe iz javnog života, učinio je to i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

Posljednji pozdrav radnika Podravke Marinu Pucaru Izvor: tportal.hr / Autor: Podravski Web

“Brojni radnici pitali su o informacijama njegova posljednjeg ispraćaja”, piše sindikalistica Ksenija Horvat, predsjednica Radničkog vijeća Podravke i članica Nadzornog odbora kompanije.

Ona je dopisom i informirala svoje kolege i direktore te predstavnike radnika, kako će Pucarovo tijelo biti nakratko zaustavljeno ispred Podravke.

  • +24
Podravka, ispraćaj Marina Pucara Izvor: Licencirane fotografije/Podravski list / Autor: Nikola Wolf/Podravski list

Marin Pucar (49), prvi čovjek Podravke i Hrvatske udruge poslodavaca, jedan od naših najistaknutijih poduzetnika preminuo je 6. siječnja 2021. nakon teške bolesti u koprivničkoj Općoj bolnici.