uskrs je pred vratima

[FOTO] Pogledajte idilične ladanjske kuće Istre. Odličan su izbor za obiteljski bijeg u prirodu za vrijeme proljetnih praznika

02.04.2022 u 17:54

Bionic
Reading

Uskrs je pred vratima, a s njim dolaze i proljetni školski praznici. Odlično je to vrijeme za duži obiteljski odmor u nekoj od ladanjskih kuća u Istri

Odabrali smo njih pet 'razbacanih' po Istarskom poluotoku. Prednost im je to što njihovi vlasnici ne zaziru od kućnih ljubimaca, pa ako imate psa ili mačku, povedite i njih.

Ladanjska kuća Marinko, Umag

  • +10
Ladanjska kuća Marinko Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća se nalazi u zaseoku Kušći, šest kilometara udaljenom od centra Umaga. Ima dvije spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama. Gosti se mogu opustiti u zajedničkom salonu. Kuća se nalazi u prirodi, daleko od prometa, i domaćini tvrde da je 'pravi mali raj na Zemlji'.

Više informacija pronađite OVDJE.

Ladanjska kuća Stepcich, Labin

  • +8
Kuća Stepcich Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća, renovirana godine 2017., smještena je u zaseoku Stepčići, osam kilometara udaljenom od centra Labina. Ima dvije spavaće sobe, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom, perilicu rublja te kupaonicu s tušem. Gosti se mogu opustiti u hidromasažnoj kadi.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća Franko, Hum

  • +7
Kuća Franko Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća uključuje spavaću sobu, opremljenu kuhinju s hladnjakom i pećnicom te kupaonicu s tušem. Namijenjena je za boravak dviju osoba.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća za odmor Country house D&D, Pula

  • +10
Kuća za odmor Country house Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Nalazi se zaseoku Loborika, 6,5 kilometara udaljenom od centra Pule. Kuća ima dvije spavaće sobe, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom te kupaonicu s tušem.

Više informacija pronađite OVDJE.

Stancija Negri, Trget

  • +7
Stancija Negri Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća ima dvije spavaće sobe i kupaonicu, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i terasu s pogledom na bazen. Gosti mogu uživati ​​u vožnji biciklom ili se opustiti u vrtu.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća Ravan, Motovun

  • +7
Kuća Ravan Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća je renovirana 2015. godine. Nalazi se u zaseoku Ravan, 3,5 kilometara udaljenom od centra Motovuna. Ima dvije spavaće sobe, opremljenu kuhinju s perilicom posuđa i mikrovalnom pećnicom te kupaonicu s tušem.

Više informacija pronađite OVDJE.

Kuća Gelci, Trget

  • +8
Kuća Gelci Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća potječe iz 18. stoljeća. Ima tri odvojene spavaće sobe i kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i blagovaonicom.

Više informacija pronađite OVDJE.