odmorite se, zaslužili ste

[FOTO] Konačno nam dolazi snijeg, pravo je vrijeme da se ušuškate u nekoj od ovih gorskih ljepotica i provedete vikend za pamćenje

15.01.2023 u 14:05

Bionic
Reading

Ako je vjerovati prognostičarima, krajem idućeg tjedna očekuju nas snijeg i osjetno niže temperature nego dosad. Pravo je vrijeme da se ušuškate u nekoj od planinskih kuća i vila u Gorskom kotaru i Lici

Izabrali smo za vas pet objekata koji su nas osvojili lokacijom i uređenjem, a veliki plus je to što u nekima imate i wellness zone.

Planinska kuća Mint, Delnice

  • +12
Planinska kuća Mint Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Na Štimčevom vrhu (1024 mnm), u neposrednoj blizini planinskog centra Petehovac, smjestila se gorska kuća Chalet Mint. Skrivena među borovima, jelama i bukvama, s okućnicom od 5000 kvadratnih metara, jednokatnica raspolaže dnevnim boravkom i blagovaonicom, kuhinjom, trima spavaćim sobama, dvjema kupaonicama, jacuzzijem i velikom vrtnom nadstrešnicom s pečenjarom.

Više informacija potražite OVDJE.

Zen House, Brod na Kupi

  • +15
Zen House Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Objekt Zen House nalazi se u Brodu na Kupi. Planinska kuća sadrži dvije spavaće sobe, dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i aparatom za pripremu kave te kupaonicu s tušem.

Više informacija potražite OVDJE.

Plitvice I, Rudanovac

  • +9
Plitvice I Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Objekt Chalet Plitvice I nalazi se u Rudanovcu. Gostima su na raspolaganju klimatiziran smještaj, besplatan WiFi i privatno parkiralište. Do Plitvičkih jezera ima 16 kilometara. Kuća ima dvije spavaće sobe, dnevni boravak s TV-om, kuhinju s blagovaonicom i kupaonicu s tušem.

Više informacija potražite OVDJE.

Cozy House Ania, Plitvička Jezera

  • +12
Cozy House Ania Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Vila ima dvije spavaće sobe, tri kupaonice, blagovaonicu, potpuno opremljenu kuhinju i popločani dio dvorišta s pogledom na vrt. U wellness zoni u okviru vile moguće se opuštati u hidromasažnoj kadi i sauni. Gostima su na raspolaganju i dječje igralište i terasa za sunčanje.

Više informacija potražite OVDJE.

Mountain family home Nola Ivano, Delnice

  • +19
Mountain family home Nola Ivano Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Booking.com

Kuća se nalazi u Delnicama te sadrži fitnes centar, vrt i opremu za roštilj. Na 260 kvadrata ima četiri spavaće sobe, kuhinju s perilicom posuđa i hladnjakom te tri kupaonice s hidromasažnom kadom.

Više informacija potražite OVDJE.