OCIJENILI KORISNICI BOOKING.COMA

[FOTO] Još nije kasno za odmor na moru, ovo je deset najboljih apartmana u Makarskoj

17.08.2020 u 23:04

Bionic
Reading

Booking.com, svjetski online servis za rezervaciju smještaja, na temelju više od 24.000 recenzija sastavio je popis deset najboljih apartmana u Makarskoj

Na prvom mjestu, od gotovo 1000 objekata, nalaze se Apartmani Beso, slijede apartmani Vila Luce te apartmani Marhella i Jakov.

Donosimo vam cijene i fotogalerije svih deset najboljih apartmana u Makarskoj prema mišljenju korisnika Booking.coma.

Osim ocjene, na poredak pojedinog apartmana utječu broj recenzija te datum zadnje dane recenzije.

Apartmani Beso

  • +5
Apartments Beso Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartmani Beso nalaze se 300 metara od plaže u Makarskoj. Gostima su na raspolaganju vrt i terasa. S vlasnikom je moguće dogovoriti uslugu najma bicikla i automobila. Apartmane Beso dosad je recenziralo 60 gostiju. Ukupna ocjena je visokih 9,9. Cijena u prvom tjednu rujna za šest noćenja za dvoje je oko 5400 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Vila Luce

  • +11
Apartmani Vila Luce Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartmani Vila Luce smješteni su na mirnoj lokaciji u Makarskoj, 500 metara od glavne plaže i centra grada. Korisnici Booking.coma ocijenili su ih s 9,8 na osnovi 153 recenzija. Cijena šest noćenja od ponedjeljka 31. kolovoza do nedjelje 6. rujna je oko 3800 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Marhella i Jakov

  • +4
Apartmani Marhella i Jakov Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartmani Marhella i Jakov nalaze se u povijesnoj jezgri Makarske, u neposrednoj blizini glavnog trga i konkatedrale sv. Marka. Riječ je o četiri apartmana. Gosti su ih ocijenili ocjenom 9,8 na osnovi 112 recenzije. Cijena šest noćenja početkom rujna za dvoje je oko 3000 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Familia City Center

  • +7
Apartmani Familia City Center Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartmani Familia City Center nalaze se u centru pješačke zone u povijesnoj jezgri Makarske. Ukupna ocjena je 9,7 na temelju 125 recenzija. Cijena šest noćenja početkom rujna je oko 3000 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Anica

  • +5
Apartmani Anica Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Na osnovi 103 recenzije ukupna ocjena im je 9,7. U blizini apartmana Anica nalaze se plaže Ratac i Sv. Petar. Cijena šest noćenja u prvom tjednu rujna je oko 1700 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartman Nikolina

  • +10
Apartman Nikolina Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartman Nikolina smješten je u blizini plaža Ratac i Biloševac. Objekt nudi besplatno privatno parkiralište. Ocijenilo ga je ukupno 67 gostiju, i to ocjenom 9,8. Cijena šest noćenja u rujnu za dvoje iznosi oko 1800 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani Nora

  • +11
Apartmani Nora Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartmani Nora nalaze se na 100 metara od povijesne jezgre Makarske i 350 metara od plaže. Gosti su im dali ocjenu 9,6, a imaju ukupno 235 recenzija. U objektu su dva apartmana i dva studija. Cijena za šest noćenja u studiju za dvoje od subote 29. kolovoza do petka 4. rujna je oko 2600 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Vila Nena

  • +11
Vila Nena Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Vila Nena otvorena je 2012., a nalazi se na 50 metara od plaže i na 600 metara od središta Makarske. Ima ukupno 60 recenzija i visoku ocjenu 9,9. Cijena za šest noćenja za dvoje od 31. kolovoza do 6. rujna je oko 4400 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartman Old Town

  • +9
Apartman Old Town Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartman Old Town smješten je u povijesnoj jezgri Makarske. Gosti su mu dali ocjenu 9,7, a ima ukupno 91 recenziju. Cijena šest noćenja u rujnu za dvoje je oko 3000 kuna.

Više informacija pronađite OVDJE.

Apartmani MG Ravlić

  • +2
Apartmani MG Ravlić Izvor: Screenshot / Autor: Booking.com

Apartmani MG Ravlić nalaze se u centru Makarske, na samo 100 metara od glavnog gradskog trga. Na Booking.comu su od 2014. Do danas imaju 87 recenzija i ocjenu 9,7. Za šest noćenja u rujnu platit će od 3000 do 4500 kuna, ovisno za koji se apartman odlučite.

Više informacija pronađite OVDJE.