posredovanje u osiguranju

Fortius Inter Partes širi poslovanje u regiji

06.11.2018 u 11:29

Bionic
Reading

Fortius Inter Partes, društvo za posredovanje u osiguranju i reosiguranju, otvara ured u Sloveniji te tako širi svoje poslovanje u regiji gdje želi potvrditi poziciju jedne od vodećih kompanija za posredovanje u svim vrstama životnih i neživotnih osiguranja i reosiguranja. Osim u Republici Hrvatskoj, društvo Fortius Inter Partes pruža usluge i u susjednoj Bosni i Hercegovini.

Ovo je prvi veći korak u širenju poslovanja Društva nakon što je krajem prošle godine Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) odobrila pripajanje društva Inter Partes d.o.o. društvu Fortius Inter Partes d.o.o. Zajednička tvrtka formirala je tim vrhunskih stručnjaka s višegodišnjim međunarodnim iskustvom iz područja osiguranja i reosiguranja, razvoja IT rješenja i ekspertizom iz područja javne nabave.

'Naša profesionalnost i kvaliteta prepoznata je i na međunarodnoj razini, a surađujemo s najvećim svjetskim brokerima u osiguranju i reosiguranju pa smo zbog sve većeg broja zahtjeva klijenata donijeli odluku o otvaranju ureda u Sloveniji gdje u kratkom roku želimo preuzeti poziciju najkvalitetnijeg društva za posredovanje u osiguranju i reosiguranju', izjavio je Miho Klaić, predsjednik uprave društva Fortius Inter Partes.

'Kako bi našim klijentima mogli pružiti globalna osigurateljna rješenja uvažavajući sve specifičnosti lokalnog poslovanja logičan korak bilo je širenje poslovanja na slovensko tržište kako bi domaćim, ali i stranim kompanijama koje posluju na slovenskom tržištu mogli ponuditi kvalitetne pakete usluga kreirane posebno za svakog klijenta', dodatno je pojasnio Boris Duras, član uprave društva Fortius Inter Partes. Društvo Fortius Inter Partes u Sloveniji vodit će Andrej Kavšek.