TRŽIŠTE RADA

Doktor, automehaničar, računovođa... Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa za posao

09.03.2023 u 11:48

Bionic
Reading

Provjerite ovotjednu ponudu atraktivnih poslovnih prilika koju donosi portal MojPosao

Stanić, vodeći distributer domaćih i svjetskih brandova prehrambenih proizvoda, traga za pouzdanim i ambicioznim kolegama koje će im se pridružiti na radnom mjestu: Vozač B i/ili C kategorije (m/ž). Opis posla uključuje utovar i istovar robe, dostavu robe do definiranih lokacija te odgovornost za održavanje zaduženog vozila. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje jednu godinu radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, a rok za prijavu na oglas ističe 12. ožujka.

Vulkal, vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj za distribuciju pneumatika i naplataka za sve vrste vozila, zapošljava na poziciji: Vulkanizer/automehaničar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 3 godine prethodnog radnog iskustva na sličnim poslovima, novim kolegama nude dinamično okruženje, stručno usavršavanje, motivacijski program i plaću u rasponu od 930,00 do 1.195,00 eura, a svoj životopis im trebaš poslati do 29. ožujka.

Magdalena, klinika koja već više od dvadeset godina pruža sveobuhvatnu kliničku skrb kardiovaskularnim bolesnicima, zapošljava Doktora medicine - specijalizanta na odjelu kardiologije (m/ž). Njihova ponuda uključuje specijalizaciju iz kardiologije, ugodno i stimulirajuće radno okruženje, stimulativna primanja, službeni mobitel i plaćene putne troškove. Ako se želiš pridružiti njihovom timu, javi im se najkasnije do 1. travnja.

PEPCO širi svoj tim! Jedan od vodećih europskih diskontnih lanaca se dinamično razvija zahvaljujući zaposlenicima. Baš kao i oni s njim - učeći, slijedeći svoje težnje i napredujući. U to se možeš uvjeriti ako im se pridružiš na poziciji: Mlađi računovođa (m/ž). Odlično ćeš se uklopiti u njihov tim ako želiš raditi u internacionalnom okruženju, koristiti prilike za dodatne edukacije, kombinirati rad od kuće s onim u uredu te imati odličan popust za zaposlenike. Prijave primaju najkasnije do 18. ožujka.

ATM Radial, firma koja se bavi popravkom i obnavljanjem guma te vulkanizerskim poslovima, zapošljava Pomoćnog radnika - vulkanizera (m/ž). Prethodno radno iskustvo nije potrebno jer ćeš sve što je potrebno znati o poslu doznati od mentora, a novim kolegicama i kolegama nude plaću u rasponu od 700 do 1.000 eura, odlične uvjete rada i prijateljsku radnu atmosferu. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 23. ožujka.