među prvih 3 posto Google partnera u Hrvatskoj

Digital King proglašen je Google Premier Partnerom za 2022. godinu

11.02.2022 u 09:47

Bionic
Reading

Jedinstveni portfolio usluga za digitalni marketing i internetsko oglašavanje Hrvatskog telekoma, Digital King, nedavno je dobio prestižno priznanje Googlea, koji ga je i ove godine proglasio Premier Partnerom. Digital King, inače, taj status uživa već niz godina

Ovaj je program osmišljen za agencije za oglašavanje i sve koje upravljaju Google Ads računima u ime drugih robnih marki ili tvrtki. Njegova je svrha osnažiti tvrtke pružajući im inovativne alate, resurse i podršku kako bi svojim klijentima osigurali uspjeh i rast mreži.

Zato tim stručnjaka Digital Kinga pruža objedinjene usluge specijalizirane za performance marketing (Google, social, Spotify, programmatic) te display i mobilno oglašavanje, a za optimalne rezultate tu je i snažan portfelj vlastitih digitalnih proizvoda (Tportal.hr, SMS te IPTV oglašavanje).

'Čestitamo našem Premier Partneru što je među prvih 3 posto Google Partnera u Hrvatskoj. Ta se tvrtka ističe po svojoj predanosti razvoju stručnosti za proizvode, gradnji novih odnosa s klijentima i pomaganju svojim trenutnim klijentima da rastu. Radujemo se što ćemo ih podržati jer pomažu svojim klijentima da uspiju na internetu.', rekao je prilikom ovogodišnjeg proglašenja Davang Shah, viši direktor, Google Ads marketing.