GROBAR VIKTORA LENCA

Damir Vrhovnik prodaje vilu Anna za 3,5 mil. eura

04.01.2011 u 11:06

Bionic
Reading

Riječki tajkun Damir Vrhovnik odlučio je prodati famoznu vilu u elitnom riječkom naselju Pećine, koju je kupio i uredio početkom tisućljeća, pred propast njegovog poslovnog carstva u Martinšćici koje je završilo u stečaju

Podsjetimo, Damir Vrhovnik bio je dugogodišnji direktor brodogradilišta Viktor Lenac, a pod njegovim vodstvom i s megalomanskim planovima tadašnjih vlasnika škver u Martinšćici je gotovo uništen i odveden u stečaj od kojeg se u potpunosti oporavio tek prošle godine.

Prema informacijama kojima raspolaže Novi list, početna cijena Vrhovnikove vile (o kojoj se dade pregovarati) je 3,5 milijuna eura.

Vrhovnikovi dvori imaju mnogo dodatnih sadržaja, kao što su lovačka soba, vinoteka, sunčalište, vlastita energana te sustav održavanja zelenih površina. Bruto površina stambenog objekta iznosi preko 600 četvornih metara, a pod opremom nekretnine navedeni su balkon, bazen, centralno grijanje, drvarnica, garaža, klima, konoba, lođa, parket, parking, plin, struja, telefon, terasa, voda i vrt.