13. rujna

Culmenin Webinar: 'Digital Twins: Budućnost pametnih tvornica'

31.08.2023 u 10:22

Bionic
Reading

Ne propustite priključiti se na inspirativan webinar pod nazivom 'Digital Twins', koji će se održati 13. rujna u 10h na platformi Zoom kao dio Culmeninog Projekta 100 Pametnih tvornica

Projekt 100 Pametnih tvornica pokrenut je s ciljem stvaranja većeg broja pametnih tvornica te kako bi se tvrtkama ponudilo rješenje za bržu, jednostavniju i efikasniju transformaciju. U projektu se koristi Culmenina Culis metodologija koja kombinira Lean, Digitalnu i Zelenu transformaciju. Zbog složenosti projekta, u njega su uključeni Partneri iz područja: IOT, Umjetna inteligencija, Robotika, Cyber-security, ERP, Obnovljivi izvori energije, Cirkularna ekonomija i EU fondovi.

Ova inovativna inicijativa posvećena je revolucionarnoj transformaciji industrijskog sektora kroz primjenu najsuvremenijih tehnologija, a upravo će digitalni dvojnici odigrati ključnu ulogu u tom uzbudljivom procesu.

Digitalni dvojnici predstavljaju revolucionarni koncept koji povezuje stvarni svijet s digitalnim svijetom, omogućujući realno vrijeme praćenja, simulaciju i analizu složenih procesa.

Na ovom webinaru, imat ćemo čast ugostiti partnere s Projekta 100 Pametnih tvornica – vodeće stručnjake iz područja industrijske automatizacije i digitalne transformacije.

Hrvatski Telekom, kao jedan od partnera na Projektu 100 Pametnih tvornica sudjelovati će kroz prezentaciju svojih rješenja u sklopu teme Digital Twinova.

Iskusni stručnjaci i profesionalci podijelit će svoje bogato znanje i praksu u implementaciji digitalnih dvojnika u kontekstu pametnih tvornica.

Što možete očekivati:

  • Duboko razumijevanje koncepta digitalnih dvojnika i njihove ključne uloge u transformaciji industrije.
  • Konkretni primjeri primjene digitalnih dvojnika u planiranju proizvodnje, resursima, predviđanju kvarova i poboljšanju kvalitete proizvoda.
  • Interaktivna diskusija s partnerima na projektu, prilika za postavljanje pitanja i dijeljenje svojih iskustava.
  • Povezivanje s vrhunskim stručnjacima i profesionalcima iz industrije.

Priključite nam se kako bismo zajedno istražili ovu izvanrednu tehnološku perspektivu koja će oblikovati budućnost industrijskog pejzaža.

Registracija je besplatna, ali broj sudionika je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto putem Culmenine službene web stranice: https://culmena.hr/100-pametnih-tvornica/.

Zajedno gradimo put prema pametnijoj budućnosti industrije!