SANADEROVA MILJENICA

Bianca Matković imenovana u upravu Atlasa

01.08.2012 u 19:22

Bionic
Reading

Nadzorni odbor turističke agencije Atlas potvrdio je imenovanje Biance Matković za članicu Uprave ovog društva

'Imenovanjem na mjesto članice Uprave za produkciju, marketing i operacije, Bianca Matković pridonijet će strateškom pozicioniranju Atlasa kao najveće i vodeće regionalne turističke agencije. Zahvaljujući bogatom iskustvu u organizaciji najvećih državnih summita, konferencija i događanja, kao i zavidnom iskustvu u sferi međunarodnih odnosa i gospodarske diplomacije, Bianca Matković pridonijet će jačanju pozicije Atlasa na domaćem i na stranim tržištima', izvijestili su danas iz Atlasa, pišeVečernji list

Bianca Matković imenovana je 2009. ministricom u Vladi Republike Hrvatske, a 2010. postala je državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva RH, zadužena za investicije, izvoz, gospodarsku diplomaciju i međunarodnu gospodarsku suradnju.

Matković je nekadašnja bliska suradnica Ive Sanadera, šefica njegova kabineta, ministrica bez portfelja, formalna i neformalna članica Predsjedništva HDZ-a, a na zagrebačkom Županijskom sudu prije tri tjedna svjedočila je u aferi Fimi media.