NOVA AKVIZICIJA

Adria Dental Grupa preuzela Dragaš Dental Design

18.07.2023 u 15:31

Bionic
Reading

Adria Dental Group (ADG), najveća grupacija dentalne medicine u Hrvatskoj, srednjoj i jugoistočnoj Europi, nastavlja ulagati u rast i razvoj tržišta. Novost je investicija u najveću dentalnu kliniku na slavonskom području, Dragaš Dental Design

Dragaš Dental Design iz Čepina tržišni je lider u Slavoniji, raspolaže s četiri suvremeno opremljene ordinacije i vlastitim dentalnim laboratorijem, te broji 27 zaposlenih. Nakon zadarskog Dentexa ovo je nastavak investicija Adria Dental Grupe na domaćem dentalnom tržištu s ciljem nastavka pružanja vrhunskih dentalnomedicinskih usluga u čitavoj Adria regiji.

”U ovoj smo investiciji vidjeli veliku priliku za naš daljnji rast i razvoj. Biti dijelom grupacije koja objedinjuje znanje, vrhunsku i najnoviju tehnologiju te standardiziranu uslugu u svim svojim klinikama važan je korak za naš tim i poslovanje. Drago nam je da je tim ADG-a prepoznao naš rad, trud, znanje i rezultate. Težili smo dodatnom jačanju pozicije na tržištu i suradnji s najvećim profesionalcima u industriji, što smo sad i ostvarili”, istaknuli su iz Dragaš Dental Designa čiji su osnivači Matea Penavić Dragaš i Zoran Dragaš.

Adria Dental Grupa je u protekle dvije godine investicijama i širenjem izrasla u mrežu od devet klinika, sedam dentalnih laboratorija, 95 najmodernijih dentalnih ordinacija s 527 zaposlenih.

Adria Dental Group čine Arena Dental, Salona Dental, Rident, Dentum, Fiziodent, Dentex i Dragaš Dental Design koje godišnje imaju više od 60.000 pacijenata i u svojim klinikama i laboratorijima uspješno realiziraju više od 230.000 zahvata s ukupnim godišnjim prihodom od preko 40 milijuna eura.