NOVA USLUGA

Addiko banka nudi online otvaranje tekućeg računa

  • Autor: T.O.
  • Zadnja izmjena 20.03.2017 15:06
  • Objavljeno 20.03.2017 u 15:06
Addiko Bank olakšava otvaranje tekućeg računa

Addiko Bank olakšava otvaranje tekućeg računa

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić/PIXSELL

S ciljem daljnje digitalizacije poslovanja, pojednostavljenja procedura i slijedeći potrebe klijenata, Addiko banka uvela je mogućnost otvaranja tekućeg računa putem interneta

Kako javljaju iz Addiko banke, posjetitelji internetske stranice banke sada kroz pet jednostavnih koraka i s par klikova mišem mogu ispuniti online obrazac, potvrditi podatke, te sami odabrati u kojoj poslovnici i u koje vrijeme će potpisati ugovor. Time se bitno skratio jedan od najčešćih procesa u bankarskom poslovanju.

"Uvažavajući želje klijenata za korisnom, jasnom, jednostavnom i izravnom uslugom, praktičnim online rješenjem značajno smo ubrzali proceduru otvaranja tekućeg računa, te smo se koncentrirali na ono što je bitno – klijente, njihovo vrijeme i njihove svakodnevne potrebe", izjavila je Iva Krhlanko-Cvetko, direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima Addiko Banka.

Sama procedura popunjavanja zahtjeva za otvaranjem računa krajnje je jednostavna i sigurna u smislu zaštite podataka i autentičnosti zaprimljenih informacija, napominju iz banke. Nakon što je odabrao poslovnicu u kojoj želi potpisati ugovor i zaprimio verifikacijski kod putem SMS poruke, klijent na potpis ugovora u banku treba ponijeti samo osobnu iskaznicu te u nekoliko minuta ima otvoren račun.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi