Posebna ponuda

Volkswagen Amarok s novom Style Plus linijom opreme još atraktivniji i zanimljiviji

15.11.2023 u 14:55

Bionic
Reading

Premium oprema na modelu Style Plus čini razliku i pretvara ga u pravi magnet za oči gdje god da se pojavi. Dostupan s motorom 3.0 TDI 4Motion (177 kW/240 KS) **

Konstruiran za one za koje automobil mora moći više od same vožnje od točke A do točke B: novi Amarok predstavlja svestranost na četiri kotača. S modernom tehnologijom u vozilu suvereno će svladati vaše izazove: naime, ovaj snažni radoholičar dobro će se snaći na gotovo svakoj podlozi u svim vremenskim uvjetima. Njegov novi, jedinstveni dizajn pretvara ga u pravi magnet za oči gdje god da se pojavi.

VW Amarok Style Plus dostupan je s motorom 3.0 TDI 4Motion (177 kW/240 KS) **

A s novom linijom opreme Style Plus sada je još atraktivniji i zanimljiviji. Ionako bogata serijska oprema modela Amarok koja, između ostalog, sadrži: centralno zaključavanje 'Keyless-Start', dodatno zatamnjena bočna stražnja stakla i stražnje staklo, električnu parkirnu kočnicu, infotainment paket sa zaslonom veličine 12“, navigacijski sustav, 6 zvučnika, digitalni cockpit 12,3“, dvozonski klima uređaj 'Climatronic', kuku za vuču i bočne stepenice u modelu Style Plus donosi i:

  • 20“ lakometalne naplate 'Bendigo'
  • paket 'Assistance' koji sadrži sustav kamera 'Area view', dinamičko prepoznavanje prometnih znakova, 'Front Assist', 'Line & Side Assist' sustav, adaptivni tempomat ACC s funkcijom 'Stop & Go', IQ. Light LED matrix glavna svjetla, 'Park Assist' s prednjim i stražnjim parking senzorima, 'Rear Traffic Alert'
  • srebrne krovne nosače
  • Premium instrumentnu ploču
  • ambijentalno osvjetljenje u bijeloj boji

Sve to uz već standardnu opremu za itekako zanimljivih 63.630,32 eura* (46.676,08 eura + PDV i PPMV).

Bilo premještanje materijala, povlačenje tereta ili vožnja na neprohodnom terenu. Bilo u gradu, u ruralnim predjelima ili na terenu. Novi Amarok nudi pravu svestranost. Sada i kao Style Plus - čini razliku.

VW Amarok Style Plus (ilustrativna snimka) Izvor: Promo fotografije / Autor: Volkswagen

* Navedene cijene odnose se isključivo na vozila s linijom opreme Style Plus, neovisno o načinu financiranja.

** Kombinirana potrošnja goriva i kombinirana vrijednost specifične emisije CO2 za model Amarok 3.0 TDI Style Plus 177 kW/240 KS: 10,1 l/100 km; 266 g/km. Vrijednosti potrošnje i emisije CO2 odnose se na serijski model bez dodatne opreme.

*** Fiksni tečaj konverzije : 1 € = 7,53450 k