Svečano otvorenje

Vatreni otvorili novi Hyundaijev centar u Zagrebu

20.03.2019 u 11:01

Bionic
Reading

'Veseli me to što našu politiku inovacije i vrhunskog dizajna, koja donosi velik uspjeh na svjetskom tržištu, vidim i danas ovdje, na otvorenju najmodernijeg Hyundaijeva centra u Hrvatskoj. Uspjehu globalnog brenda zasigurno doprinosi i uspjeh Hyundaija Hrvatska', izjavio je Thomas Schmid, izvršni dopredsjednik kompanije Hyundai Motor Europe

Sinoć je u Zagrebu otvoren novi, najmoderniji Hyundaijev centar u Hrvatskoj. Otvorili su ga hrvatski nogometni reprezentativci Milan Badelj, Nikola Vlašić, Bruno Petković, Duje Ćaleta-Car, Dominik Livaković, Marko Rog i Josip Brekalo u društvu Zorislava Srebrića te Ive Olivari, team menadžerice hrvatske nogometne reprezentacije. Na taj su način Vatreni podržali uspješnu četverogodišnju suradnju marke vozila Hyundai i Hrvatskog nogometnog saveza.

Svečanost otvorenja uveličali su veleposlanik Republike Koreje Won Sup Park, ministar gospodarstva i poduzetništva Darko Horvat, predsjednik kompanije Hyundai Motor Europe Dongwoo Choi te Thomas Schmid, izvršni dopredsjednik te kompanije.

'Hyundai je inovativan i kreativan brend koji se neprekidno razvija, pružajući našim kupcima besprijekorna automobilska iskustva. Veseli me to što našu politiku inovacije i vrhunskog dizajna, koja donosi velik uspjeh na svjetskom tržištu, vidim i danas ovdje, na otvorenju najmodernijeg Hyundaijeva centra u Hrvatskoj. Uspjehu globalnog brenda zasigurno doprinosi i uspjeh Hyundaija Hrvatska', izjavio je Thomas Schmid, izvršni dopredsjednik kompanije Hyundai Motor Europe.

'Investicija od 25 milijuna kuna u izgradnju novog, najmodernijeg Hyundaijeva centra čini nas jedinstvenom lokacijom u Hrvatskoj s električnim punionicama, na kojima se istodobno može puniti 15 električnih vozila. Ova investicija dokaz je kontinuiranog ulaganja u razvoj, kojom pokazujemo kako na zahtjevnom tržištu kombinacija inovativnih rješenja, dugotrajnih ulaganja, prepoznatljivog dizajna, stručnosti i strasti zaposlenika garantira uspjeh kod hrvatskih kupaca', rekao je Lovre Živković, predsjednik Uprave Hyundaija Hrvatska.

  • +15
Novi Hyundaijev centar u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec

Večer je istodobno bila prilika za prezentaciju korejske inovacije te hrvatskog dizajna i proizvoda.

Poznati grafiter Slaven Kosanović Lunar uživo je oslikao navijačkim motivima jedinstven model električne Hyundai Kone, prvog električnog B-SUV-a na automobilskom tržištu, a hrvatski reprezentativci ukrasili su je svojim potpisima.