visoko tehnološko interaktivno iskustvo

Nova 007 misija za Jaguar Land Rover

09.05.2018 u 08:00

Bionic
Reading

Jaguar Land Rover je na novoj misiji s Jamesom Bondom – riječ je o trogodišnjem partnerstvu na visoko tehnološkom interaktivnom iskustvu '007 ELEMENTS' u mjestu Sölden, u Austriji.

  • Jaguar Land Rover je službeni partner novog 007 ELEMENTS iskustva u austrijskim Alpama
  • 007 ELEMENTS je prva imerzivna i interaktivna James Bond kinematografska instalacija, smještena na vrhu planine Gaislachkogl u austrijskom predjelu Söldena
  • Među slavnim vozilima nalazi se i Land Rover Defender iz filma SPECTRE
  • Na izložbi će biti predstavljen električni Jaguar I-PACE s tehnologijom umjetne inteligencije

Jaguar Land Rover je na novoj misiji s Jamesom Bondom – riječ je o trogodišnjem partnerstvu na visoko tehnološkom interaktivnom iskustvu '007 ELEMENTS' u mjestu Sölden, u Austriji.

Upravo je Jaguar Land Rover, čija se vozila pojavljuju u filmovima o Jamesu Bondu još od 1983., sada službeni partner inovativne instalacije 007 ELEMENTS, smještene na samom vrhu 3.050 metara visoke planine Gaislachkogl.

007 ELEMENTS posjetiteljima nudi priliku da uživo iskuse svijet ovog legendarnog tajnog agenta, na novoj lokaciji koja se nalazi na samom vrhu planine, odmah pored ledenog restorana 'Q', koji se pojavljuje u ulozi 'Hoffler Klinik' u filmu Spectre. Interaktivni postav uključuje tehnički sadržaj Jaguar Land Rovera, kao i Land Rover Defender i Range Rover Sport SVR, korištene tijekom snimanja filma Spectre, kao dio čitavog interaktivnog iskustva.

Posjetitelji će moći vidjeti i posljednju tehnologiju Jaguar Land Rovera, sa sustavima umjetne inteligencije i litijsko-ionskom baterijom od 90kWh iz električnog Jaguar I-PACE SUV-vozila visokih performansi, korištenom za napajanje modela koncept vozila C-X75 koje se pojavljuje u spektakularnoj potjeri ulicama Rima u filmu Spectre.

Vozila Jaguar Land Rover pojavila su se u devet filmova o Jamesu Bondu, počevši s Octopussy, 1983., kada je Roger Moore izveo nezaboravni bijeg u Range Rover Classicu kojim je upravljala Bianca (Tina Hudson).

Mark Cameron, Experiential Marketing Director za Jaguar Land Rover, ističe: 'Od jedne do druge britanske ikone, Jaguar Land Rover s ponosom sudjeluje u 007 ELEMENTS, novom doživljaju s Jamesom Bondom. Surađivali smo s EON Productions i Cable Car Companies Sölden kako bismo savršeno predstavili naša 'Bond vozila' i posljednje tehnologije u sklopu ove jedinstvene instalacije povrh Ötztal Alpi.'

007 Elements otvara se za javnost 12. srpnja 2018. Za daljnje informacije posjetite www.007elements.com