NAJAVA

[FOTO/VIDEO] Renault je otkrio ime novog modela: Kompaktni SUV AUSTRAL zamjenjuje Kadjar

08.12.2021 u 09:09

Bionic
Reading

Nakon što je predstavio Mégane Conquest i novi Mégane E-TECH Electric, Renault odlučno nastavlja osvajati C-segment modelom AUSTRAL

Renault je objavio kako će se njihov potpuno novi model kompaktnog SUV-a zvati AUSTRAL. Samo ime izvedeno je iz latinske riječi australis, pa tako AUSTRAL snažno odjekuje u mnogim europskim jezicima, uključujući i francuski. A to je posebno važno za marku koja je ponosna na svoje korijene.

Pogledajte video 'Bio jednom jedan….AUSTRAL' i otkrijte kako je izgledalo osmišljavanje naziva tog novog Renaultova modela.

Renault najavio model AUSTRAL Izvor: Promo fotografije / Autor: Renault

Prema riječima Sylvije Dos Santos, voditeljice strategije imenovanja modela pri Renaultovu odjelu za globalni marketing, naziv AUSTRAL spaja živost i toplinu južne polutke i poziva na istraživanje, zbog čega je savršen za jedan SUV. Savršena ravnoteža glasova čini ga jednostavnim za izgovor i daje mu istinski međunarodni prizvuk.

AUSTRAL je dio nove ponude kompaktnih SUV-ova marke koji spajaju inovativnu povezanu tehnologiju i pružaju užitak ekološke vožnje. Dug je 4,51 m i u njega se može udobno smjestiti do 5 putnika.

Nakon što je predstavio Mégane Conquest i novi Mégane E-TECH Electric, Renault odlučno nastavlja osvajati C-segment modelom AUSTRAL. Ovaj će model zamijeniti Kadjara u Renaultovoj ponudi, a široj publici bit će predstavljen u proljeće 2022.