STRAVIČAN ZLOČIN

Petorica uhićena zbog silovanja sedmogodišnjakinje

04.04.2010 u 18:54

Bionic
Reading

Policija New Jerseyja izvijestila je da je uhitila dvoje odraslih osoba te tri maloljetnika pod sumnjom da su sudjelovali u silovanju sedmogodišnje djevojčice prošle nedjelje. Uhićena je i petnaestogodišnja polusestra nesretne djevojčice, i to pod sumnjom da je organizirala silovanje

Ovaj monstruozan događaj odigrao se 28. ožujka na trinaestom katu nebodera u New Jerseyju, a osim šest spomenutih, policija smatra da je u silovanju sudjelovalo još osoba.

Dvadesetogodišnji Gregory Joseph Leary te devetnaestogodišnji Tiemear Lewis osumnjičeni su da su na zabavi silovali petnaestogodišnjakinju, dok su ostali uhićenici dobili 17, 14 te 13 godina za silovanje sedmogodišnjakinje.

Polusestra sedmogodišnje djevojčice navodno nije samo žrtva u cijeloj priči. Sumnja se da je organizirala silovanje svoje polusestre, za što su joj učesnici isplatili nepoznati iznos novca. Jednako tako, petnaestogodišnjakinja je optuženicima prodala svoje tijelo za novac, a ponudila je prisutnima na zabavi da diraju njezinu sedmogodišnju sestru. 'Diranje' je preraslo u silovanje.

Policijski dužnosnici su na izvanrednoj konferenciji za medije, održanoj tijekom današnjeg dana, izjavili da još uvijek nisu uhićeni svi koji su sudjelovali u ovom brutalnom činu te da će učiniti sve da ih dovedu pred lice pravde.