NON-STOP IZBORNE NOVICE

Al Jazeera spremna za izbore u Srbiji

20.04.2016 u 14:49

Bionic
Reading

Al Jazeera Balkans izvještava kako će u suradnji s Centrom za slobodne izbore i demokratiju (CeSID) iz Srbije te s Prva TV i B92 biti jedini mediji koji će 24. travnja ekskluzivno prvi donositi informacije o izbornoj volji građana Srbije

Građani će tako dobivati informacije o izlaznosti, projekcije preliminarnih i konačnih rezultata izbora, kao i istraživanja CeSID-a.

Tijekom cijelog dana ekskluzivno u programu Al Jazeere bit će emitirane najvažnije informacije i podaci koje, uz komentare i analize, donosi Đorđe Vuković iz CeSIDa.

Sve informacije će, osim gledatelja, moći pratiti i posjetitelji portala Aljazeera.net/balkans, B92.net i Prva.rs.

U najavi koju su s Al Jazeere poslali medijima istaknuto je da će njihovi novinari razgovarati i s prominentnim gostima o tijeku izbora, njihovim očekivanjima i procjenama, a iz virtualnog studija u Sarajevu prvi će donijeti i grafičke prikaze procjena izbornih rezultata, dok će reporteri Al Jazeere izvještavati i iz izbornih stožera.

U programu će se ukljućiti i na press konferencije koje CeSID i Al Jazeera Balkans, u suradnji sa B92 i Prva TV, organiziraju u Beogradu, odakle će drugi mediji iz regije i svijeta moći prenositi informacije o lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima u Srbiji.