Svijet STRAVA U MAKEDONIJI

Ubio majku, pa se hvalio zločinom na Facebooku

  • Autor: B. S.
  • 18.7.2012 11:18:44
  • 18.7.2012 11:00:00

Monstruozni zločin 23-godišnjeg Dimitra Spasova iz Negotina, koji je u utorak navečer zaklao svoju majku, a tijelo bacio u kontejner, dobio je dodatno dramatičan epilog kad je otkriven niz statusa na Facebooku koji su upućivali na to da će Spasov počiniti ovakvo zvjerstvo

Spasov je tijekom cijele večeri s krvavim epilogom na Facebooku najavljivao da će počiniti ovakav zločin. Poruke poput 'Nova majčinska ljubav. Volim te, mama, i nek ti otac sudi što mu nisi otišla na grob' bile su uvod u svirepo ubojstvo koje je počinio sabljom i nožem, javljaju makedonski mediji. Monstruma su u ranim jutarnjim satima djelatnici gradske čistoće zapazili kako vuče krvavo tijelo svoje majke u kontejner.

Iste večeri, Spasov je na Facebooku napisao 'Evo vam, zaklao sam je, ugušio sam je', nakon čega su njegovi prijatelji reagirali i prijavili ga policiji. Spasov je, inače, bio kick-bokser, majka mu je radila u Domu zdravlja kao higijeničarka, dok mu je otac, stomatolog po struci, preminuo prije nekoliko godina.

Klinička psihoterapeutkinja Karolina Kostovska za list Dnevnik komentira kako se kod razdražljivih i nasilnih osoba simptomi agresivnosti pogoršavaju, između ostalog, i zbog tropskih vrućina, koje već tjednima ne prestaju u Makedoniji.

204343,204235,203886,201272
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još