ne odustaje!

Butković: Zorane, gledam 'Dva i pol muškarca', samo za tebe sam odabrao isječak

14.04.2024 u 16:36

Bionic
Reading

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković opet se oglasio na Facebooku i poslao novu poruku predsjedniku Zoranu Milanoviću

'Zorane, čujem da si me opet napadao iz Opatije. Umjesto da uživaš u moru i suncu, ti opet vrijeđaš i prijetiš. Za razliku od tebe, ja sam doma s obitelji i gledam Dva i pol muškarca. Specijalno za tebe sam odabrao jedan isječak. Slobodno ga pokaži i svom rođaku. Oleg', napisao je Butković.

Predsjednik Milanović je tijekom današnjeg posjeta Opatiji spomenuo Butkovića.

'Butković, Plenković, Obuljen, Božinović su ljudi koji su, prvo na Vladi, digli ruku za Turudića. Tko god je digao ruku za Turudića, tko god je dopustio da se ta perverzija i travestija pretvori skoro u stvarnost je neprijatelj Hrvatske', izjavio je predsjednik.

'Jedan od glasnijih među njima je Butković, kojeg ste spomenuli, koji uz to što je krao i varao zajedno s Josipom Rimac, je i digao ruku za Turudića. Po meni, po većini nas u Hrvatskoj - a to govorim s punom sviješću i odgovornošću - možda će netko reći da uzurpiram, ali reći ću - velika većina nas - tako nešto normalan i odgovoran čovjek ne bi mogao napraviti', dodao je.